2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5216 بازدید | 222 پست

سلام عزیزم 

انشاالله که بسلامتی فارغ میشی و بچه تو بغل میگیری 

عزیزم برای بیمارستان حتما خرما، آبمیوه های شیرین، کمپوت آناناس برای تقویت وزود شدن زخمت، کمپوت گلابی که اگه یبوست شدی یا خود گلابی، و هر کمپوتی که دوست داری که اگه کسی کنارت نبود محتاج نشی، یه بسته پوشک بچه، و یه بسته هم از اون پوشک ها که دراز بود و قدیم برای بچه استفاده میکردن برای خودت، شورت یکبار مصرف ، لباس گرم برای خودت وبچه، دستمال مرطوب، شارژر موبایل ، و لباس برای کوچولو نازت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاااش حدعقل همسرتت باشه اینجورری سختهاا

بخدا نمیتونه 

میگه فقط شاید روز زایمان بیام

اونم‌چون واقعا کسی ندارم

وگرنه اونم‌میگه شاید بشه نشه

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

منم تنها بودم

هسمرم مرخصی گرفت برای بیمارستان همراهم بود

کاری نداشت همه کارارو پرستار و بهیار میکرد

اتاق خصوصی بیمارستان خصوصی بودم اصلا نیاز در واقع به همراه نبود همه کارارو خودشون میکردن.

و توی خونه کمکی گرفتم

شکرخدا مشکل نبود

تازه من سزارینی بودم هرجفت بچه هام همین شرایط داشتم

من غذا اینا فریز نکردم اصلا چون اررش غذایی نداره

فقط شکم پر میکنه.فقط یخچال رو پر کردم 

یک روز از بیرون میگرفتیم یک روز میپختیم 

خداخودش کمک میکنه 

به سلامنی فارغ بشی❤️

💕

منم تنها بودمهسمرم مرخصی گرفت برای بیمارستان همراهم بودکاری نداشت همه کارارو پرستار و بهیار میکرداتا ...

اتاق خصوصی میزارن که شوهرت پیشت باشه؟

بخدا نمیتونه میگه فقط شاید روز زایمان بیاماونم‌چون واقعا کسی ندارموگرنه اونم‌میگه شاید بشه نشه

شغل همسرت چیه؟ همه شغلا سه روز استحقاقی و استعلاجی مرخصی دارند.

تازه شما هم اگر شاغل باشی میتونخ درخواست ۱ هفته بده

💕

شغل همسرت چیه؟ همه شغلا سه روز استحقاقی و استعلاجی مرخصی دارند.تازه شما هم اگر شاغل باشی میتونخ درخو ...

تازه رفته سر کار جدید

خیلی میترسه از صابکارش

اره حتما مییتونی حساب کنی از قبل همه چیزو اماده کن خرما و نوشیدنی هم بزار اماده اگه طبیعی باشی که بع ...

طبیعی زایمان کردی؟من طبیعی بودم حتما کمک لازمه تا چند روز اول ادم بچه دنیا اورده به همین راحتی هم نیست

عزیزم با مشورت پزشکت اول کارهایی که لازمه انجام بده که زایمانت راحت باشه و بخیه نخوری  ،چون اگه راحت باشه بعد از بیمارستان راحت میتونی بلند شی،ولی گاهی طبیعی هم مثل سزارین سخته بعدش .اگرچه طبیعی هم نیاز به استراحت و رسیدگی داره عزیزم به فکر خودتم باش باید سرپا و قوی بشی و خصوصا از لحاظ روحی خیلی حالت خوب باشه که بتونی به دوتا بچه رسیدگی کنید وگرنه خیلی حالت بد میشه

الهی عزیزم ،چقد سخته تنهایی ،کدوم شهری ؟خیلی سخته ولی حتما خدا کمکت می‌کنه امیدوارم انقد زایمانت راحت باشه که بعد از بیمارستان بتونی به کارهای برسی ،البته واسه یه روز تو بیمارستان که همونجا بهت پرستار میدم که کمکت کنه،اگه پولش داری اومدی خونه هم به پرستار واسه یه هفته بگیر ،غذا هم از بیرون سفارش بده عزیزم و خداروشکر دختران هست می‌تونه کمی کمکت باشه البته مدرسه می‌ره و اونم رسیدگی میخواد