2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 5209 بازدید | 222 پست
من همش‌میگم‌نکنه نتونم بشینم حتی پوشک بچه رو عوص کنمبخدا خل شدم

نگران نباش منم‌تنهام برا زایمانم اصلا نترس سخته ولی نشدنی نیست

تخت ندارین یا یه میز؟بچه رو بذار رو اون و‌خودت سرپا باش برا لباس عوض کردن و‌ تعویض‌پوشکش اینجوری فشار نمیاد به بخیه هات برا نشستن و......

طبیعی خب خودت تجربه قبلی رو‌داری ادم سرپاست‌واقعا و تازه‌توی دومی راحت تری و‌کمترم بخیه میخوری عزیزم

فقط از قبل غذا هرجی پختی بیضتر بپز بذار فریزر

میدونم غذا بهتر فریزری نباشه‌ولی مجبوری دیگه

ارد‌کاچی‌هم‌اماده درست‌کن وقتی زایمان کردی هی با ابجوش قاطیش‌کنی اماده باشه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنطرت تا چند روز

منی بچه اولم دوسه روز تو خونه کافی بود ولی بچه دوم بیشتر استراحت لازم داشتم وسزارین بودم 

شرایط بدنی خودت هم باید بسنجی ولی تغذیه ات هم اگر خوب باشه بدنت زودتر جمع میشه تو بارداری هم حواست به تغذیه خوب ومقوی باشه تا بدنت کم نیاره علی الخصوص برا زایمان

آمیتیس در سرزمین عجایب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سرگیجه‌بیاد سراغت..تکون نخور از روی تخت ..ک یه وقت ضربه مغزی نشی ‌‌دور از جون.فقط به خودت برس ...سوپ گرم اگه ک‌کسی بود برات میپخت عالیه نه سوپ بیمارستانی منظورمه ..خودتم گرم بپوش 

سکوتم را به باران هدیه کردم ..

نمیگم که اون‌ازم‌مراقبت‌کنه یا بچه رو عوص‌کنه کهمیگم‌ینی بگم‌ابی چیزی‌بده دستم

آره میشه حساب کرد همین که پیشت خیلی خوب 

منم تنها بودم هیچکس نبود شوهرم بود اما ۹میومد خونه تازه شامشم بود اتو کردن لباس و کارای اونم بود .از الان به خودت بقبولون که تنهایی که پذیرشش ولست راحت باشه اون موقع 

از قبل گوشت بگیر خورد کن بسته بندی کن سبریجات بگیر چیزای مقوی بگیر همه رو آماده کن مثلا دخترت بگه گرسنم چیزی آماده باشه برا اون یا خودت ضعف کنی چیزی باشه براخودت .غذا فریز کنی هم خوووب شاید وقت نکنی درست کنی ...سخت نیست فقط آدم باید آمادگیش داشته باشه 

اگه هم‌بتونی میشه بگی به این شذکتای خدماتی روزی یه ساعت یکی بیاد‌خونه رو دستی بکشه برات هزینشم زیاد نیست

شهر ما ساعتی مثلا ۱۳۰هزار‌میگیرن

دو سه روز اول بیاد در‌حد یکی‌دوساعت ظرفات رو‌جمع‌کنه جارویی بزنه لباسی مرتب کنه و...

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا بچه چیا بگیرمبرا خودمیه دختر هم دارم سوم ابتدایی میتونم رو کمکش حساب کنم‌بنطرتون

دخترتو  از نوزاد نترسون یک هدیه از طرف نوزاد براش بگیر ،نوزادتو اروم تو بغلش بزار  وبگو نازش کنه همیشه بهش بگو اول دخترتو دوست داری بعد نوزادتو ،قبل خواب دخترتو حتما نوازش کن ببوس   دستاشو لمس بگو باهیچ کسی عوضش نمیکنی  شرایط خودت سخته ولی اگ اینکارو نکنی اسیبی ک از اومدن نوزاد ب دخترت چارد میشه باهیچ روانشناسی قابل جبران نیست دختر من ۹سالش بود ک بچم دنیا امد هواسم بهش نبود حالم بد بود بیشتر تردش کردم دعواش کردم نزاشتم بغلم بخوابه    الان بشدت  پرخاشگر و میگه مامان بعد اجی منو دوست نداشت  وپس زد منو  هرگز ادم قبل نشده ،خرما شیاف دیکلو فناک ،گوشت گوسفند ،اناناس ، زیره و بادیون  ،  بخر تو خونت باشه زیره برا نفخ دم کن بخور شیرت  باد نداره دلدرد خوب میکنه  ویتامین بارداری یادت نره افسرده نمیشی  بعد زایمان بخور

نگران نباش من خواهرم بچه دومش سزارین بود ی راست رفت خونه ش تنها بود دخترشم کلاس اول بود کمکش میکرد . ...

نمیدونی حرفت چقد بهم‌دلکرمی داد

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
انشالله.من گفتم تو این روزا فقط کسی ک کنارم بود و میشناسم بقیه دیگه برام مهم نیست

ببخشید زایمانتون کی می افته ..الان چند هفته ای 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
نمیدونی حرفت چقد بهم‌دلکرمی داد

سخت نگیر کسی که درد زایمان تحمل میکنه دیگه کارای بعدش آسون براش.‌انشاله بسلامتی فارغ میشی به لحظه های خوبش فکر کن . مادرا قوی ترین انسان های روی زمینن 

تازه رفته سر کار جدیدخیلی میترسه از صابکارش

اصلا نگرانی نداره

قطعا ی روز مرخص میده

شمام تجریه دومته 

مطمئن باش هرچقدر راحت بگیری همونقدر راحت میگذره.

من ک ادم نازنازی هستم خودم نوزاد یکروزه رو بردم حمام/

خدا ی قدرتی بهت در تنهایی میده ک باورت نمیشه 

این تویی همون ادمی ک فکر میکردی نمیشه.

من فقط برات یک توصیه دارم

اگر بچه ان اذیت کنه سر درس و مشق 

با معلم بچه ات صحبت کن، اون یک هفته اول م زایمان کردی

درسای بچه رو کمکش کنه توی مدرسه

یک پولی توی باکت بزار بده دستش بگو من شرایطم اینه

یک هفته کمکش کنید.

مادرشوهرتم اگر نزدیکه بردن اوردت بچه رو بسپار ب اون برای مدرسه

💕