2777
2789
عنوان

من‌موقع زایمان تنهام چه توصیه ای دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4108 بازدید | 215 پست
حتی بیمارستان خصوصی هم ازت میخاد یه همراه داشته باشی واقعا هیچ کس نداری

بخدا اگر کسی داشتم

مریصم تاپیک بزنم.

دوستام هستن‌ ولی ادم روش نمیشه

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا اگر کسی داشتممریصم تاپیک بزنم.دوستام هستن‌ ولی ادم روش نمیشه

کدوم شهرهستید

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

بخدا اگر کسی داشتممریصم تاپیک بزنم.دوستام هستن‌ ولی ادم روش نمیشه

ببین اگر میتونن ازشون بخواه 

توهم جبران میکنی براشون 

اصلا همین الان یه کادو بخر بعد مرخص شدن بهش بده 

عزیزم نیاز داری یکی باشه 

تنها توصیه ام اینه تنها نباش

مهمترین رویداد یه زن زایمانشه

به خواهر یا مادر یا همسرت بگو پیشت باشن

اتاق خصوصی زایمان بگیر اگر طبیعی هستی یا اگ سزارین اتاق خصوصی بخش بگیر که همسرت پیشت باشه

داری برای اون بچه میاری بعد اون نیست؟

دیگه هیچ کس هم نشد مامای خصوصی یا پرستار  بگیره کنارت باشه

خودتو بی عزت نکن

حتما پرستار بگیر ، از قبل حتما با پرستار هماهنگ کن یا حتما همون نیرو خدماتی کمکی بگیر .. حداقل تا یک هفته کمکت باشه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تنها توصیه ام اینه تنها نباشمهمترین رویداد یه زن زایمانشهبه خواهر یا مادر یا همسرت بگو پیشت باشناتاق ...

گاهیرشرایط انقدر سخته  ک ادم مجبوره تنها باشه ولی سخته سخته سخته تنهایی 

دعا کن طبیعی باشه خوب پیش بره خیلی نگرانمبنطرت میتونم تنها پوشک بچه رو عوص کنم یا درد دارم نمیتونم؟

عزمزمه پوشک روپرستار عوض میکنه توی بیمارستان   چند تا خرمابرار بعد زایمانت بخور حتما تعداد عدد فرد بخور من سزارینی  بودم ازطبیعی زیاد اطلاعات ندارم ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی

عزیزم انشاالله راحت زایمان میکنی منم تو بیمارستان هم تختیم تنها بود مادرشوهرم به اونم کمک میکرد و هواشو داشت. اگه تو بیمارستان شوهرت نتونست بمونه اتاق خصوصی نگیر که بقیه هواتو داشته باشن، فقط سعی کن خوب تغذیه کنی و حتما شربت هایی که ضد نفخ هست برای بچه بگیری که اگه دلدرد شد بهش بدی. دکتر به پسر من قطره پدی لاکت داد خیلی خوب بود کمتر دلدرد میشد. 

نگران هیچی نباش خواهرمنم برای زایمان دومش هیچکس جز شوهرش پیشش نبود و واقعا تو اونجا کسی رو نداشت فقط یه دوست داشت که بچشو اولشو نگه داشته بود، فقط حتما گوشت بسته بندی کن . پیاز داغ داشته باش که اگه غذا نداشتی همونو سریع بذاری قابلمه و بشه چلو گوشت یا آبگوشت. فقط یادت باشه به هیچ عنوان نون تلیت نکنی تو آبگوشت که خیلی نفاخه وبچه اذیت میشه.

حتی بیمارستان خصوصی هم ازت میخاد یه همراه داشته باشی واقعا هیچ کس نداری

من دوتا زایمان داشتم در خصوصی

اصلا نگفتن همراه داری یا

شوهرم همراهم بود خودشون مثل پروانه میچرخیدن

شوهرم فقژ نشسته بود.حتی بهش گفتن برو اگر اینجا سختته

ما هستیم

💕

گاهیرشرایط انقدر سخته ک ادم مجبوره تنها باشه ولی سخته سخته سخته تنهایی

درسته شرایط گاهی سخته

ولی برای زایمان به هیچ عنوان قبول ندارم

چون مهمترین اتفاق زندگی ادمه ،شوهرش که باید حتما باشه دیگه شوهر یکی رییس جمهوره و جلسه خارجی داره حداقل ۲ـ۳ تومن خرج پرستار یا مامای همراه کنه