2777
2789
عنوان

حق دارم دیگه کار خونه نکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1645 بازدید | 113 پست
ن جنگ نکن.درکتو ببر بالا.وازش انتطاری نداشته باش.همینجوری ادامه بده تا ازدواج کنی بری.هرشرایطی پدرو ...

بخدا فقط منتظرم ازدواج کنم.

ادم تا ی جایی بحث میکنه. دیگه من حوصله اونم ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اینقد رفتارش بیرون خوبه. اینقد بابام بهش احترام میذارهولی کلا از اوناست ک دخترا رو دوس نداره. ما ...

علتش اینکه خانواده خودش با مادرت همچین رفتاری داشتن

شما سعی کن حقوق خودت رو جمع کنی و خونه و.... برای خودت بخری

مادرت از اول این مدلی بزرگ شده و الان کاری نمیشه کرد، شما سعی کن با ملایمت و احترام رفتار کنی ولی به فکر پیشرفت خودت باش

درمورذ پسراهن نظرتون اینه شما از شوهرت نمیتونی کار بکشی بهش بگی زندگی میکنیم مجبوریم زورتون به بچه ه ...

در مورد پسرا هم همینه ، قطعا مردی که تو کارای خونه به خانمش کمک میکنه عزت و احترامش خیلی بیشتره تا اون مردی که کار خونه رو وظیفه زن میدونه 

از نظر من چه پدر خانواده چه بچه ها باید تو کارای خونه کمک کنند حالا هر کسی در حد خودش و توانش و کارایی که بهش مربوط میشه 

هیچوقت مادری نکرد. نه برای من نه خواهرای بیچارم.

سخته میفهمم....اما تو نشکن محکم باش اینا توی دوران مادربزرگا گیر کردن خودشون قربانی بودن بجای اینکه تغییر کنن نسل بعد رو هم قربانی کردن با افکارشون.....راهشو بهت گفتم...

سخته میفهمم....اما تو نشکن محکم باش اینا توی دوران مادربزرگا گیر کردن خودشون قربانی بودن بجای اینکه ...

ممنونم عزیزم

حرفای بعضی ها  ارومم کرد. 

ممنون از همه عزیزانی ک وقت گذاشتن💐❤️

من خودم مادرم و به نظر من فرزند در مقابل پدر و مادر هیچ وظیفه ای نداره ولی پدر و مادر در قبال بچه مس ...

حرفتون درسته ولی فرزند هم اگه یه ذره وجدان داشته باشه در مقابل وقت و عمر و جوانی که پدر مادر براش گذاشتن هر کاری که از دستش بر بیاد براشون انجام میده 

البته اون پدر مادرایی که واقعا به بچه ها شون ظلم کردن یا کم گذاشتن مستثنی هستن 

حرفتون درسته ولی فرزند هم اگه یه ذره وجدان داشته باشه در مقابل وقت و عمر و جوانی که پدر مادر براش گذ ...

بله و اسی ادم با وجدانی هست که در مقابل سختی و ساختن اینده خودش به خانواده هم کمک میکنه وتا حد توان تو کارای خونه هم کمک میده 

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲
من خودم مادرم و به نظر من فرزند در مقابل پدر و مادر هیچ وظیفه ای نداره ولی پدر و مادر در قبال بچه مس ...

دقیقا

بچه هم ی روز میره سر زندگیش مسولیت ی زندگی دیگه بدوششه

زندگی همینه

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

نه بززگترا ازدواج کردن این دردسرا رو تا سن من نداشتن‌ . با اونا هم همینطوری بوده

سعی کن از فردا ی کم بیشتر بهش محبت کنی

و خرجی ک میخوای برای خونه انجام بدی رو بریزی ب حساب خودش ببین نتبجه میده؟

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

یاد دوستم افتادم که می‌گفت زن داداشم هرروز میاد خونمون ،دست به هیچی نمیزنه ،بعد غذا فقط بشقاب خودش و ...

منم تعجب کردم 

چ ادمهای عجیبی پیدا میشن

خب اون ی بشقابم بشور 

مگه چی میشه