2777
2789
عنوان

اولین تاپیکم خونوادم میخوان به زور منو بدن به یکی که نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 33 پست
من خودم یه همچین شرایطی داشتم شایدم بدتر خیلی سخت جلو همه وایسادم و کار خودمو کردم

چجوری سری قبلی که دعوا کردم کلی کتک خوردم و تحقیر شدم مادرم بهم گفت تو لایق اون نیستی اون خیلی از تو سر تره خیلی با حرفاش دلم شکست و تحقیر شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو باید در کار نیست من نه با فامیل وصلت میکنم نه غریبه .اونی هم که میخواد جواب بله رو سر عقد بده تو ...

مامانم انقد دیگه به نظر من بی اهمیته که چن  روز پیش رفته بود از طرف من براش کادو تولد خریده بود

اصلا قبول نکن محکم واستا و بگو نه نه نهدانشگاه هرچی قبول شدی بروو

میخوام همینکارو کنم پسر خالم خیلی مذهبیه برخلاف خودم میترسم با ازدواج باهاش خیلی محدود بشم و مجبور بشم چادر سر کنم

هنوز تومنطقه ما رواج داره

تهدیدشون کن ، بگو یا جنازمو میدید به پسر خالم یا من هیچ موقع قبول نمیکنم زنش بشم. فقط کافیه چند ماه دووم بیاری کنکور بدی ، همه شهرارو تو انتخاب رشته بزن تا قبول شی بری ازون خونه. رشته ات چیه؟   دانشگاه قبول شدی به زورم ک شده برو

عزیزم چرا سریع همه چیز و به مذهبی بودن ربط میدی

من خانوادم مذهبین اما اجازه میگرفتن حتی وقتی برام خواستگار میومد که بیاد خونمون یا نه 

و در آخر با خواست و میل خودم ازدواج کردم

پیامبر ما حضرت محمد موقع ازدواج حضرت فاطمه با امام علی ازشون نظر پرسید و اجازه گرفت دیگه روشن فکر تر و والا تر از حضرت محمد و حضرت فاطمه و امیرالمومنین؟

لطفاً اشتباهات و تعصبات فرهنگی و قومی قبیله ای رو به مذهب و مردم مذهبی نسبت ندید 

میخوام همینکارو کنم پسر خالم خیلی مذهبیه برخلاف خودم میترسم با ازدواج باهاش خیلی محدود بشم و مجبور ب ...

وای نه اگه خودت آزادی اصلا آدم مذهبی قبول نکن به شدت محدود میشی 

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤