2777
2789
طرف با کلی سهمیه میره جایی که حقش نیست میخونه بعدش هم با همون سهمیه میره استخدام و پست و مقام میگیره ...

همه تاوان کاراشون رو پس می‌دن نمیشه که عزیزم مثلاً یکی اختلاس کنه پس ما بگیم دزدی کنیم در برابر اختلاس اون چیزی نیست؟ حق الناس کوچیکه بزرگ نداره منم خیلی اشتباه بزرگی مردم الان جبرانش خیلی سخته خیلی دشواره نمی‌دونم باید چی کار کنم  دارم  پیشنهاد میکنم زندگی پس از زندگی رو ببین اگه وقت داری خدا از حق دیگران نخواهد گذشت

حق الناس هست خاک تو سرم چرا این کارو کردم خداروشکر قبول نشدم خدارو هزار مرتبه شکر وگرنه دهنم سرویس ...

چه خوب كه به اين چيزا توجه ميكني. 

ولي كاش بدوني همونقدر كه حق الناس مهمه،همون نماز و روزه هم مهمه. نذار تو كه قلبت خوبه از نماز و واجبات دور بشي

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف با کلی سهمیه میره جایی که حقش نیست میخونه بعدش هم با همون سهمیه میره استخدام و پست و مقام میگیره ...

خب اون دنیا باید جواب بده.  حالا یه عده هر کاری می خوان می کنند دلیل به این نیست که بقیه رعایت حلال و حروم نکنند!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

میترسم بمیرم نمی‌خوام حق بر گردنم کنم

استغفار کنید و توبه کنید خداوند بخشنده و مهربان ا ست 

یه ختم قرآن بگیرید به نیابت از کسانی که شاید حقی 

به گردن شما از این بابت داشته باشن 

حق الناس هست خاک تو سرم چرا این کارو کردم خداروشکر قبول نشدم خدارو هزار مرتبه شکر وگرنه دهنم سرویس ...

زنگ بزن دفتر مرجع تقلید بپرس فکر کنم جز رد مظالم باشه 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

نه دخترم مهم نیست ،اتفاقا تو روانشناسی اکوزی بعضی وقتا تقلب را اموزنده هم میدونن چون تو استرس و تلاش ...

عشقم تو امتحان های  ورودی دانشگاه تقلب کردم و اینکه مثل این میمونه شما بگی یکی اختلاس می‌کنه من برم دزدی کنم در برابر اون مبلغی نیست حق الناس کوچیکه بزرگ نداره من مرتکب شدم دارم روانی میشم نمی‌دونم چجوری جبران کنم 

خب اون دنیا باید جواب بده. حالا یه عده هر کاری می خوان می کنند دلیل به این نیست که بقیه رعایت حلال ...

حق الناس کوچیک بزرگ نداره مثل این میمونه طرف میلیاردی اختلاس کرده من برم میلیونی دزدی کنم چیزی نمیشه همچین چیزی نیست من که مرتکب شدم خیلی پشیمونم دارم دیوانه میشم کاش این کارو نمی‌کردم خدا رحم کرد نرفتم دانشگاه جای یکی دیگه وگرنه بیچاره بودم کم گناه دارم دیگه اونجوری میشد که تا دنیایی بود باید میسوختم 

یارو صندلی میفروشه و میخره با سهمیه به ناحقی میره رشته تاپ کاش اونا یه ذره عذاب وجدان داشتن

عشقم ربطی ندارد مثل این هست شما بگی طرف میلیاردری اختلاس کرده پس من برم چند ملیون بدزدم نمیشه که حق الناس کوچیک بزرگ نداره خدا از حق بنده نمی‌گذره مگر اینکه استغفار یا رد مظالم یا طرف حلال کنه من که نمیتونم از تک تک اونا حلالیت بگیرم نمی‌دونم چی کار کنم چون عمدی کردم رد مظالم شاید شاملش نشه

کاش حجابم هم خوب بود خیلی ناراحت حجابمم

خب تو كه ميدوني چرا اقدامي نميكني عزيزم؟

رعايت حجاب و خوندن نماز و روزه و اين اعمال واقعا كار سختي نيست كه از خودت دريغ ميكني. 

ان شاءالله كه خدا عمر طولاني و با عزت بده بهت ولي كاش بدوني مرگ خبر نميكنه. نذار اون دنيا حسرت بكشي و بگي كااااااش فرصت جبران داشتم. 

اخرتت رو بخاطر دنياي دو روزه خراب نكن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

افرین چه دختر پاکی

نه بابا نه حجابی نه نمازی نه روزه ای میگم من که اینارو ندارم حداقل حق مردم گردنم نکنم شاید امیدی باشه بخشیده شم اینقدر از مرگم میترسم خیلی اعمالم بده خودم خودمو  بدبخت کردم  واقعا خدا راست میگه ما خودمون به خودمون ستم میکنیم اون به ما ظلم نمیکنه امیدی برای نجات جز حضرت زهرا و امام حسین ندارم شاید همون گریه های تو روضه همشون یکمی نجاتم بده