2777
2789

مثلا دایی بخاطر حسادتی ک ب داداشم داشت همش ب مامانم میگفت مسرتو نزار باشگاه کمرش آسیب میبینه وهی گفت مامانم ب حرفش گوش کرد داداشم دیگه رشد نکرد 

وهی میگفت بچت باباباش سرکاره کمرش ب مشکل میخوره 

مامانمم با بابام دعوا راه انداخت تهش داداشم ی جوون ولگرد بیکار ب لطف حرف های داییم ک ب مامانم هی میگفت شد 

شماهم از این تجربه هاتون هرچی دارید بگید تا بفهمیم ودرس بشه برامون 

مادرم برادرم و دختر بار آورد ما رو پسر آنقدر نازش میکشید اونو با ماشین می‌برد ما دخترا پیاده بهترین ها رو داشت غذا میوه آجیل اسباب بازی الان بی کار بی عار می چرخه فک کنم معتادهم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه بارزش برادرای حضرت یوسف بخاطر محبتی که پدرش به یوسف داشت از سر حسادت انداختنش تو چاه .چون مادرشو بچه بوده ازدست داده بوده یعقوب نبی چون مادریدسف فوت شده بوده میخواسته غمو ازدست دادن مادرو نکشه محبتش بیشتر بوده ولی برادرا حسادت میکردن.