2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی ها چشمشون به پول بقیه که میفته خودشونو راضی میکنن که تونیازداری بردار واسه خودت

من نه به چشم دیدم چطوری مال مردم از جون ادم در میاد من اونو گذاشتم یه جایی که از وسیله هامم دور باشه

لایک نکن خواهر منننن  
گفتن اهدا کن بیار مرکز فلانشوهرمم نزاشت گفت بفروش پولشو اهدا کن اونا برمیدارن برا خودشون

ببین به حرف این و اون گوش نکن خودت یه نیازمند واقعی که میدونی واقعا نیاز داره اطراف هممون هستن مطمئنا پیدا کن و بهشون کمک کن میتونی به چند نفر اینجوری کمک‌کنی به نیابت از صاحب طلا به هر حال الان اون مال دست توئه وتو باید براش تصمیم بگیری به هیچ ارگانی نده خودت شخصی باهاش احسان کن به نظر من

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

بفروش پولشو چندجا قسمت کن مثلا برای بیماران سرطانی و بچه های کار الانم هواسرده به لباس گرم نیازدارن بخشی شو میتونی بسته های معیشتی درست کنی ببری محله های نیازمند چندتا بخاری بخری بدی خیریه بگی هرکس درخواست بخاری داشت بعداز تحقیق اهدا کنید بهش 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

خدا خیرت بده .اره حد شرعی رو رد کرده یک ساله . من یه بار انگشتر پیدا کردم بعد یه سال فروختم برای چند تا خانواده مواد غذایی و گوشت گرفتم به نیت صاحبش صدقه دادم . حالا تو خوبه طلا فروش مطمئن سراغ داری من سر فروختنش یکم اذیت شدم کسی بدون فاکتور ازم نمیخرید . اخرش با واسطه اشنا پیدا کردم تا قبول کرد .بفروشش به نیت صاحبش یه کار خیر کن واقعا همین ازاد کردن زندانی عالیه خیلیا بیگناهن و بدهکار مالین .فقط حتما خودت انجام بده که مطمئن بشی انجام میشه . به کسی یا موسسه ای نسپار چون این بر ضمه تو هست 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚