2777
2789
عنوان

معلم دینمون درمورد جن میگه🗿🤡💔

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 53 پست
من معلم دیدم فوق العاده بیشعورر یعنی انگار از طویله درش اوردن معلم شده چرا امکان نداره

دقیقا مثل معلم تاریخ ما ، این معلم خودم غیرمستقیم حرفشو میزنه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون افراطی هاست که زندگی رو به تن خودش و دور و بریا زهر میکنه 

به حرفاش توجه نکن 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من معلم دیدم فوق العاده بیشعورر یعنی انگار از طویله درش اوردن معلم شده چرا امکان نداره

برای اینکه معلم ها از خیلی از فیلتر‌های سخت رد میشن تا معلم بشن ،شاید این که شما میگی استثنای یک در ده هزار باشه،اونم زیاد دوام نمیاره،مگه میشه اون همه دانش آموز و خونواده هاشون به قول شما یه از طویله در اومده رو داشته باشن تو کلاس،اما چیزی نگن؟

برای اینکه بعضی از اجنه ها خودشون رو به شکل حیوانات مثل گربه در میارن و پس مانده غذا نصیب اونها میشه

اجنه ها کلمه جدید بود😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این چه تاپیک سمی بود دیدم 🦥عمو جنی بیا دیگه خودتو به همه نشون بده بچه ها نمیترسن🤣

🤡گفت ایشالا جلسه بعد درمورد ظاهرشوندمیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا مثل معلم تاریخ ما ، این معلم خودم غیرمستقیم حرفشو میزنه

من معلم خیییلی با شخصیت و خوب دیدم معلمم هم دیدم که اصلا معضله برا مدرسه و دانش آموز یعنی راه میره به شوهرش حرف زشت میزنه تو مدرسه هم رفتاراش دست کمی نداره..خود معلم پسرم یکی از دانش اموزاش به اون یکی گفته خودتو رسوندی به دسشویی نریخت؟ معلم گفت دوست داری بریزش تو دهن تو؟ ببین چقدر بیشعورن اینا

برای اینکه بعضی از اجنه ها خودشون رو به شکل حیوانات مثل گربه در میارن و پس مانده غذا نصیب اونها میشه

🗿خدایاشکرت جن کوچولو داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیگه حروم خورین ، میگه سبک زندگی الان سلک زندگی اسلامی نیست میگه مثلا ژلاتین ما از کجا بدونیم ب ...

استارتر این قسمت راست می گه  ژله های خارجی که از خوک درست می شه حرومه 

ژله هایی هم که تو ایران هست نصفش از پاکستان وارد می شه که معلوم نیست اونها با چه نکبتی درست می کنند 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

از اون افراطی هاست که زندگی رو به تن خودش و دور و بریا زهر میکنه به حرفاش توجه نکن

منو کشته  این زن 🤝🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه معلم ها از خیلی از فیلتر‌های سخت رد میشن تا معلم بشن ،شاید این که شما میگی استثنای یک در ...

فی لتر سخت از اون حرفا بود گلم 

کدوم فی لتر همه مصاحبه معلمی شده سلیقه شخصی مصاحبه کننده

منو کشته این زن 🤝🏻

بهش اهمیت نده داره چرندیات میگه 

ژله داخلی مطمئن مصرف کن خارجی هم اگه نوشته حلال مشکلی نداره