دیروز اش دندونی واس بچم درست کردم سری قبل ک اومدن خونمون چند میلیون خسارت برداشته بود و کلی شکستگی و بیماری و مرض و درد و خرابی یخچال و.... دیروزم قابلمه پیرکس جهازیم خود به خود تیکه تیکه شد یعنی اصلا قابل باور نبود خیلی جنسش خوب و با دوام و محکم بود یعنی خود به خود چیزی بترکه اونم هزار تیکه بشه قابل باور نیست اصلا دگ من موندم بخاطر چش این دوتا چیکار کنم حالا مادرشوهرم معتقده خودشون همش چش میخورن با اینکه خودشون چشمشون خیلی شوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
من یبار رفتم خونشون ی دونه شکلات آورد دستم داد با یه ذره تو کاسه گندم و یه دونه سیب چند روز بعدش منو دید با کنایه همش میگفت خونه آدم بیان بخورن و برن ولی چش نکنن ادمو😐😐
نمیشکنه ولی وقتی بشکنه خیلی یهویی میشکنه و هزار تیکه میشه
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
....بی دقتی و اشتباهات و نگرانیاتو ننداز گردن چشم زخم
شما مادری باید یه بچه عاقل بار بیاری که تو این جامعه دووم بیاره
نه یه بچه خرافاتی که تا هر اشتباهی کرد بگه چشممون زدم
این حرفا برای زنای قدمیه نه الان
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته