2777
2789
اخه عزیزم قصدمون همین بچس،ولی ببخشیدا طرف باید چیزش وایسه اخه😐😂😂😂😂😂😂وگرنه ی سال میشه ک بچه می ...

😑😑😑😂😂😂😂ای وای متاهلی چقد دغدغه داره

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

😑😑😑😂😂😂😂ای وای متاهلی چقد دغدغه داره

اره باباااا پس چییییییی.😂😂😂😂مردا میخان ی مشکله،نمیخان هزار مشکله🤭😐😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دخترپسر فرق نداره فقط ی بچه باشه،شوهرم زیاد اهل رابزه نیس ماهی یکی دوبار میشه اونم بزور ...منم ...

ببین بزن گوگل برات میگه کی تایم تخمک گذاریت هست ....

بعدهم ازداروخانه فکر کنم کیت میگیرن تقریبا روز تخمک گذاری رانشون میده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین بزن گوگل برات میگه کی تایم تخمک گذاریت هست ....بعدهم ازداروخانه فکر کنم کیت میگیرن تقریبا روز ت ...

اره کیت رو ی بار گرفته بودم.باید همونکارو کنم🥲

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

مرسی عزیزم ایشالا ب زودی زود مامان شی کیت تخمک گذاری بگیر

قربونت برم‌من مرسی خانومی....اره اینسری میخام‌بگیرم

اصلا دخترپسر فرق نداره فقط ی بچه باشه،شوهرم زیاد اهل رابزه نیس ماهی یکی دوبار میشه اونم بزور ...منم ...

عزیزم منم یه روزی مثل شما بودم و از کاربرا همین سوال رو میپرسیدم 

چندسال بود باردار نمیشدم چون کارشوهرم سخت بود ماهی دوسه بار اقدام داشتیم 

چندتا دکتر رفتم فایده نداشت میگفت تا یک شب درمیون انجام ندید نمیشه 

بعدش رفتم پیش یه متخصص خیلی خوب 

بهم قرص لتروزول، ویتامین د۳ 1000 داد گفت سه ماه مصرف کن و باردار نشدی بیا 

باورت میشه ماه اول با یکبار اقدام باردار شدم .. فکرکن حتی روز تخمک گذاری هم نبود .. پس فردای پاکی اقدام کردم بعدش همسرم تو فوتبال پاش ضربه دید دیگه اقدام نداشتیم و باورم نشد این قرص اینجوری معجزه کرد 

حتما مصرف کن چون دکتر گفت اصلا این قرص ضرر ندارع ..

بنظرم امتحان کن 

روز دوم پریودی تا 5شب ،شبی دوتا قرص لتروزول مصرف کن ..

بازاگر باردار نشدی ماه بعدش هم اقدام کن 

تا سه ماه مصرف کن انشاالله نتیجه میگیری 

عزیزم منم یه روزی مثل شما بودم و از کاربرا همین سوال رو میپرسیدم چندسال بود باردار نمیشدم چون کارشوه ...

عزیزم،چقد خوب بود پیامت چقد امیدوار شدم،دقیقا شوهره منم همش شیفت میشه و ذهنش اشفتس،بخاطر همون نمیتونه تمرکز کنه ب رابطه....وای چقد خووووب،حتما امتحان میکنم‌خداکنه جواب بگیرممممم

بچه ها  من تنبلی دارم 

سه ماه. فقط با ورزش پری شدم اما این ماه نشدم احتمال بارداری هست؟  سه ساله اقدامم باردار نشدم 

سه ماهی که پشت سرم هم پری شدم :             

دوم مرداد 

پنجم شهریور 

13 مهر 

با این تاریخااا چندم پری میشم؟