2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به سعادتت 

فقط حرم 

هرجا بری جا واسه گشتن هست 

مشهد رفتی به نظرم فقط امام رضا 😭 

من اصلا دلم نمیاد یک ثانیه تو حرم بودن که عین بهشت هست رو با جایی عوض کنم 

خیلی التماس دعا خیلی زیاد دعا کن منم بطلبن😍

حاجت روا برگردی ❤️💞

💪
خوش به سعادتت فقط حرم هرجا بری جا واسه گشتن هست مشهد رفتی به نظرم فقط امام رضا 😭 من اصلا دلم نمیاد ...

عزیزم😍😍😍 منم چندین ساله نرفتم ایشالا امام رضا شمارم بطلبه 

دلم پر میکشه برا حرم

اردبیل

عخی من سالهاست نیومدم اون‌طرفا

چون ماشین ندارین، جز حرم خیابونهای اطراف حرم که پره از مغازه و ساعتها میشه سرگرم شد برین کوهسنگی بستنی متری بخورین، برین شهرک عربا فلافل و سمبوسه بخورین، شله مشهدی و غذا افغانی که نخوری نباید بری

بعد داخل خود حرم موزه داره

اگرم خداستین برین خارج شهر حتما مقبره فردوسی برین

رستوران خوب اطراف حرم هست ؟ما هتلمون بدون غذاست

اطراف حرم که پره از مسافرخونه هتل ها و زائرسراهای  رنگارنگ با قیمت‌های متفاوت، شما با توجه به بودجه‌ات باید انتخاب میکردی ،راستی هوای مشهد خنکه لباس گرم بردارین

بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و اصلا نه خدا و نه بنده هاش ناامیدم نکنن و مانع ارتودنسی قبل جراحی فکم نشن و مانع جراحی فکم نشن و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭....