2777
2789
عنوان

بدترین و آخرین حرفی که یکی بهتون زد چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 58 پست
آره ولی نمی‌دونم هیچکی دوسم ندارع خوشم نمیاد کم حرف باشم

همیشه میتونی ورژن بهتر خودت بشی ولی هر جوری ام باشی همیشه سلیقه یه عده هستی و یه عده نه

من بعد اون آدمی که گفت هیچی در تو دوست داشتنی نیس

کسایی اومدن که اخلاقای بدمم میپرستیدن 

فقط اون اعتماد به نفسمو گرفت حتی حس میکردم لایق دوست داشته شدن نیستم

آقایون دعوت به دوستی ندن
[QUOTE=400607734]هیچ رفتاری نشون نداده که تورو دوست داره ؟ شاید پشیمون شده باشه [/QUOTEمیبینم دوستم ...

مطمئنم دوست داره اگه بود ولت می کرد اون و می‌آورد تو زندگیش مرد جماعت بیشترشون تو ذاتشونه تنوع طلبی

حالا اگه مثلاً اینجا تاپیک بزاری میگن وای اگه ما باشیم طلاق و فلان میگیریم الکی میگن ولی تلاش کن برا زندگیت سعی کن تو ام صد خودت و بزاری که نره سمت کسی دیگه ای

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه میتونی ورژن بهتر خودت بشی ولی هر جوری ام باشی همیشه سلیقه یه عده هستی و یه عده نهمن بعد اون آد ...

دقیقا منم اینطور شدم 

بعد از رابطه ای که کلش ۱۵ روز بود به خودم همش میگم اگه دوست داشتنی بودم حداقل تو ۱۵ روز تکراری نمی‌شدم

توی دوره شیردهیم و چاااااق شدن چون شیرم کمه غذام زیاده و بچمم فقط شیره غذا به زور میخوره خواهرشوهرم چند روز پیش بهم گفت هیچ خبر از خودت داری چقدر چاق شدی قلبم شکست مگه میشه آدم‌ خبر از خودش نداشته باشه هععععععی چی بگم ....

مطمئنم دوست داره اگه بود ولت می کرد اون و می‌آورد تو زندگیش مرد جماعت بیشترشون تو ذاتشونه تنوع طلبیح ...

صدمو میزارم واقعا و زبونن هم بهش ابراز علاقه میکنم 

ولی انگار خودشم میدونه دوسش ندارم چون همیشه میگه دوسم نداری

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
دقیقا منم اینطور شدم بعد از رابطه ای که کلش ۱۵ روز بود به خودم همش میگم اگه دوست داشتنی بودم حداقل ت ...

عزیزم پسرارو بعد ده سال ام نباید جدی گرفت تو احساسات طرفو تو ۱۵ روز جدی گرفتی ؟

اصلا بهش فکرم نکن

آقایون دعوت به دوستی ندن

من از بچگی فحش خوردم مادربزرگم کمترین فحشش درمسجدی بود که بهم میگفت،اما برام ارزشی نداشتن دوستشون نداشتم حرفاشون برام مهم نبود،ولی پارتنرم که براش میمردم تو دعوا بهم گفت توروچه به من،بدبخته بیچاره من کجا تو کجا،خودم از همون اول هرروز بهش گفته بودم من درحدت نیستم برو با همسطح خودت ولی اصرار و اصرار

عزیزم پسرارو بعد ده سال ام نباید جدی گرفت تو احساسات طرفو تو ۱۵ روز جدی گرفتی ؟اصلا بهش فکرم نکن

من اینطور فکر کردم که آخه چرا واسه یه آدم انقد زود 

تکراری بشم 

من از بچگی فحش خوردم مادربزرگم کمترین فحشش درمسجدی بود که بهم میگفت،اما برام ارزشی نداشتن دوستشون ند ...

آدمی که خوب باشه اینطور حرف نمیزنه بیشتر آدمای عقده ای عقده ای گونه حرف میزنن 

لابد آرزوست بالا بوده که اصرار داشته بیاد سمتت وگرنه مجبورش نکردی که باهاش باشی

صدمو میزارم واقعا و زبونن هم بهش ابراز علاقه میکنم ولی انگار خودشم میدونه دوسش ندارم چون همیشه میگه ...

خب وقتی این حس دوست نداشتن و بش بدیم نیازش و از طرفی دیگه میخواد برطرف کنه همین خودش باعث خیانت میشه