2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی دارم تو سایت میبینم روانمو بهم ریخته راجع به ی گروه که هردفعه میریزن رو چندتا کاربر مثلا سی نفری میریزن سر ی نفر بدترین فحشا رو بش میدن بعد میگن طرف بهمون فحش داده واقعا از خدا شرم نمیکنن خیلی آدم باید بی شرف که اینجور کنه 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
آره قطعاً زیادن حرفای مزخرفی ک بهمون گفته شده..ولی آخریش یا بدترینش..؟

بهم گفت عاشقشم یعنی نمیفهمی یا کنار بیا یا برو 

از دوست پسر نه از شوهر شنیدم 🤗 این بدترینش بوده 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

یکی دقیقا دو روز بعد سقط بهم گفت اه اه چقدر چاق و زشت شدی خدا به داد شوهرت برسه

انقد اونروز دلم شکست که سپردمش به خدا

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

یه بار همسرم بهم گفت بی لیاقت خیلیی برام سخت بود 

البته موضوع این بود ما داشتیم می‌رفتیم شهرستان خواهرزادمم با ما بود همسرم همیشه دوست داره من تو مسیر راحت باشم جلو پام تو ماشین چیزی نباشه منم یه پلاستیک دستم بود گذاشتم جلو پام باشه هی همسرم می‌گفت بذار عقب راحت باش منم بخاطر اینکه جای خواهر زاده م تنگ نباشه نمیذاشتم بار آخر ک گفت، داد زدم ب تو چه آخه نمی‌ذارم اونم بهم گفت بی لیاقت 

ولی من کل مسیر رو گریه کردم اونم هی معذرت خواهی کرد حتی برام برای جبرانش طلا خرید ولی از دلم در نیومد کلا