2777
2789
عنوان

بدترین و آخرین حرفی که یکی بهتون زد چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 58 پست
عادیه منم سن تو اینطوری فکر میکردمیکم تجربه به دست بیاری دیگه برات مهم نیس کسی که ۱۵ روز میشناختی چه ...

یعنی سنم بیشتر شه برام عادی میشه 

آخه خیلی قصه می خورم 

بعدش من فقط اون و دوست داشتم نمی تونن برم تو رابطه های دیگه که تجربه دار بشم 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی که خوب باشه اینطور حرف نمیزنه بیشتر آدمای عقده ای عقده ای گونه حرف میزنن لابد آرزوست بالا بوده ...

بنظر ماها خیلی بدبخت بیچاره اییم ولی هیچوقت به روم نیاورده منم همیشع میدونستم ته دلش این حرفا هست،چون تعریف دوست دختر قبلیاشو خیلی خیلی میکرد تعریف پولشون خوشگلیشون ماشینشون و اینکه با همه اینا منتشو میکشیدن

یعنی سنم بیشتر شه برام عادی میشه آخه خیلی قصه می خورم بعدش من فقط اون و دوست داشتم نمی تونن برم تو ر ...

قشنگ حس میکنم با خود ۲۰ سالم دارم حرف میزنم

فکر می‌کنی... یهویی دوباره پیش میاد که دلت پیش یکی گیر می‌کنه... و شاید طولانی تر بمونید و شاید ازدواج کنید شاید بازم کات بشه

فقط آدم باید قوی بودن یادبگیره و اینکه منطق رو نگه داره

هروقت ۱۰۰ درصد احساساتی میشی خراب میشه 

آقایون دعوت به دوستی ندن
بنظر ماها خیلی بدبخت بیچاره اییم ولی هیچوقت به روم نیاورده منم همیشع میدونستم ته دلش این حرفا هست،چو ...

ببین من بجا از همینجا خوندن نوشته بود آدم با کسی که از نظر مالی لولش پایین باشه ولی بهت احترام بزارع و با شعور باشه خیلی بهتر از اونیه که وضع مالی خوبی داره ولی بی فرهنگه 

بنظرم کسی که تو رابطه حرمت و نگه نداشته ولش کو

قشنگ حس میکنم با خود ۲۰ سالم دارم حرف میزنمفکر می‌کنی... یهویی دوباره پیش میاد که دلت پیش یکی گیر می ...

چقد خوبه وقتی آدم فک می کنه یه حس و فقط تو نیستی که تجربه کردی 

نمی‌دونم بیشتر وقتا میگم که اون بود که فقط از همه لحاظ هم سطح من بود کسی دیگه ای پیدا نمیشه که انقد تایپم باشع

چقد خوبه وقتی آدم فک می کنه یه حس و فقط تو نیستی که تجربه کردی نمی‌دونم بیشتر وقتا میگم که اون بود ک ...

دقییییقا خیلی حس خوبیه و واقعا بدون که تنها نیستی خیلی تجربه‌ها تو کل دنیا مشترکه

و بهت میگم خیلی وقتا یکی دیگه پیدا میشه که میگی خداروشکر اون رفت اون چی بود اصلا 😂😂 چون همیشه بهترش هست 

آقایون دعوت به دوستی ندن
دقییییقا خیلی حس خوبیه و واقعا بدون که تنها نیستی خیلی تجربه‌ها تو کل دنیا مشترکهو بهت میگم خیلی وقت ...

خدا از دهنت بشنوه واقعا امیدوارم کردی ☺️🤣

شوهرم 

دوروز پیش گف بابات جر وزه اینونداره گ بشینه دوگلوم ب دخترش بگه دختزش با شوهرش بهتر جرف بزنه درصوزتی ک من خیلی چیزا از شوهرم میکشم دم نمیزمم اگه ب بابام بگم بابام دعواش میکنه

ببین من بجا از همینجا خوندن نوشته بود آدم با کسی که از نظر مالی لولش پایین باشه ولی بهت احترام بزارع ...

دیگه باهم نیستیم،هرشب تا ۲ یا حتی ۴ صبح بیدار می موندم بهم زنگ بزنه ساعتها منتظر نگهم میداشت با اینکه میتونست زودتر زنگ بزنه ها،اما میگفتم حتما کارای مهم تری داره ولی کارای مهمترش فیلم دیدن و حرف زدن با خانواده خودش و نگهداری از سگش بود همیشه من الویت آخرش بودم

دیگه باهم نیستیم،هرشب تا ۲ یا حتی ۴ صبح بیدار می موندم بهم زنگ بزنه ساعتها منتظر نگهم میداشت با اینک ...

بهتر این باعث میشه اعتماد بنفستم بیاد پایین