2777
2789

من مستقلم و یک پسر دارم جدا شدم با پسرم زندگی میکنم 

این پسره یکساله هر روز بعد از سر کارش میومد در خونم 

هزار بار بلاکش کردم فایده نداشت تا اینکه شماره پدرشو پیدا کردم 

دو سه باری به پدرش گفتم به پسرش بگه بیاد خونه خودشون پدرش بهش میگفت ولی باز روز بعد می اومد 

و حتی پسره گفت میرم ابروتو در خونه بابات میبرم و حرفای زشت ناموسی در موردت میزنم 

تا اینکه امشب رفتم در خونشون و پلیس بردم و به پدرش گفتم پسرت تهدیدم میکنه 

پدرش سرم داد زد گفت خودت چرا باهاش بودی و حتی میخواست منو بزنه 

شما اقدام تون اشتباه بوده

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ادم‌ ک الکی نمیره در خونه کسی .یا رومی روم یا زنگی زنگ .اگه نمیخاستیش نباید از اول بهش چراغ سبز م ...

من نمیخاستمش هزار بار بلاک کردم و گفتم کات کنیم بزور میومد در خونخ خودشو راهومیداد

میومد در ایفنو میزد میگفت سرده باز کن یا یک سرویس برم یا انقد وایمیستاد تا ابروم بره تو کوچه پلیسم ز ...

همون موقعه که ۱۱۰ اومدمیرفتین کلانتری شکوائیه دادخواست میزدین از خودش ،نه که شما برین در منزل باباش چون میتونن از دست تون بخاطر حیثیت ازتون شکایت داشته باشن ،در هرصورت داخل کلانتری رضایت شون جلب کنین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
همون موقعه که ۱۱۰ اومدمیرفتین کلانتری شکوائیه دادخواست میزدین از خودش ،نه که شما برین در منزل باباش ...

شکایت کنه منم پروندشو ادامه میدم ویس هاشو به پدرش نشون دادم پدرش بهش گفت خاک به سرت چرا رفتی دنبال این خانم

شکایت کنه منم پروندشو ادامه میدم ویس هاشو به پدرش نشون دادم پدرش بهش گفت خاک به سرت چرا رفتی دنبال ا ...

شکایت شما از پسر هست جای برسه ،از پدر شون فرق میکنه ،شما واسه اینه جلو منزل خودتون شلوغ نشه رفتین در منزل پدرشون!! این حرکت تون اشتباه بوده

همون موقعه که ۱۱۰ اومدمیرفتین کلانتری شکوائیه دادخواست میزدین از خودش ،نه که شما برین در منزل باباش ...

من چند منظور داشتن از اینکارم

اینکه دلمو خنک کنم 

پدر و مادرش بفهمن و جلوشو بگیرن دختر دیگه ای رو سو استفاده نکنه 

دیگه دم در خونه من نیاد 

بخدا هزار جور سناریو چیدم ولی فایده نداشت تا کات کنه 

بعضی پسرا ایتقد با احترام کات میکنن 

ولی این تو من منفعت دیده 

همشم اشک و گریه تا دلم براش بسوزه 

اونوقت من شدم ادم بده

شکایت شما از پسر هست جای برسه ،از پدر شون فرق میکنه ،شما واسه اینه جلو منزل خودتون شلوغ نشه رفتین در ...

خی بره شکایت کنه 

من هنوز جوابشو کامل ندادم اون بهم خیلی بدهکاره 

باز ضربه بزنه میدونه بدترشو براش دارم 

والا من ترسی ندارم

من چند منظور داشتن از اینکارماینکه دلمو خنک کنم پدر و مادرش بفهمن و جلوشو بگیرن دختر دیگه ای رو سو ا ...

شما اینجور مواقعه کلانتری برین از خودهرشخص شکوائیه بزنین 

شکایت شما از پسر هست جای برسه ،از پدر شون فرق میکنه ،شما واسه اینه جلو منزل خودتون شلوغ نشه رفتین در ...

من باید خاتوادشو یک جایی میدیدم تا جلوی بجشونو بگیرن 

و جون پسره تهدید کرد خونه پدرم پلیس میبره من پیش دستی کردم