2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم لطفا بیایین بحث اولویته

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست
منم ناز کش ندارم؛ 😂😂ولی جدا از شوخی؛ مردا همشون الویتشون مادرشون هست؛ منتها یکی به رو میاره ؛ یکی ...

خب چرا باید به رو بیارن؟ مگه عقل ندارن خب الکی بگو اولویتم تویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ناز کش ندارم؛ 😂😂ولی جدا از شوخی؛ مردا همشون الویتشون مادرشون هست؛ منتها یکی به رو میاره ؛ یکی ...

نه همه اینطور نیستن. 

حتی بعضی از مردها به مادرشون ظلم هم میکنن ، مثلا بی دلیل با مادرشون قطع ارتباط میکنن یا ... 

خب چرا باید به رو بیارن؟ مگه عقل ندارن خب الکی بگو اولویتم تویی

اره ؛دیگه؛ گاهی با یه حرف ؛ یه شری میخوابه؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
رفتارش اینو اصلا نشون نمیده ک اولویتش مامانش باشه ولی برا من و برای هم مهم گفتار ب خدا شاید تجربه نک ...

خیلی ب حرف مردها اعتنا نکن بخدا به رفتارشون اهمیت بده 

اینجوری خودتو داغون می‌کنی 

متاسفانه پسرای جامعه ما بخاطر آموزش ندیدن درست نمیتونن طوری رفتار کنن که رابطه همسر و مادرشون درست پیش بره اغلب مقصر رابطه بد عروس و مادر شوهر خود شوهر ها هستن

اینکه ب مادرشون احترام میزاره خیلی خوبه ولی حس امنیت فکری و عاطفی دادن به همسر هم همونقدر مهمه 

تو مواقع دو نفرتون بهتر بود اینکارو نمیکرد بعدا زنگ میزد قربون صدقه مادرش میرفت اینجوری عروسی که امنیت عاطفی داره به مادرشوهرش تو هر شرایطی احترام میزاره و محبت میکنه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ها والا.گفت ننمو بیشتر از تو دوست دارم منم گفتم خب داشته باش منم ننمو بیشتر از کل دنیا دوست دارم.

دلت ننشکست 

من کلا نابود شدم گفتم اینو باش ببین خودمو ب کی سپردم 

متاسفانه پسرای جامعه ما بخاطر آموزش ندیدن درست نمیتونن طوری رفتار کنن که رابطه همسر و مادرشون درست پ ...

ب خدا کلا مات موندم چرا حین رابطه گوشیرو جواب داد 

از صبحم چند بار با مامانش صحبت کرده بود 

خیلی ب حرف مردها اعتنا نکن بخدا به رفتارشون اهمیت بده اینجوری خودتو داغون می‌کنی

امروز کلی داغون شدم 

ب هدا ناز نازی نیستم ولی خرف قشنگی نزد میتونس دروغم بگه ولی نگف 

دلت ننشکست من کلا نابود شدم گفتم اینو باش ببین خودمو ب کی سپردم

من چون شوهرم بدتر از اینا رو سرم درآورد دیگه بی حس شده بودم. وقتی که اینو گفت من قبلش برا این حرف آماده بودم و جوابشو داشتم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ب خدا کلا مات موندم چرا حین رابطه گوشیرو جواب داد از صبحم چند بار با مامانش صحبت کرده بود

شما هر چی بگی نمیفهمه فقط جنگ و دعوا و بی احترامی میشه تو آرامش ازش خواهش کن برین پیش مشاور اون بهش آموزش میده و میتونه قانعش کنه

نزار اختلافات و غم هاتون رو دلتون تلمبار بشه برا خوبی  زندگیتون بجنگ 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه همه اینطور نیستن. حتی بعضی از مردها به مادرشون ظلم هم میکنن ، مثلا بی دلیل با مادرشون قطع ارتباط ...

دقیقا همسایه ما 

زنه تعریف میکرد ک مادرشوهرش میومد خونشون خودشو میگرف و پسره هم گفته نیا 

ن من میام ب دیدنت ن تو بیا تموم با اینک پدر شوهرش تازه مرده بود 

زنه طفلیکرو ول کردن تنها گذاشتن الان ۸ ماهه قط رابطه کردن