2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم لطفا بیایین بحث اولویته

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 42 پست

چرا مردا بلد نیستن با زنا رفتارکنن

بابا دروغم نمیتونی بگی بگو اولویتم تویی 

این همه همه جا مطلب میبینیم ک رن باید اینکارو کنه شوهرش طرفش بیاد خانوما این همه دنبال مطلب همسرداری میرن و....

یه بار یکی نمیاد بگه آقایون اینجوری دل زنو به دست لیارید خود مردا هم ک عمرا دنبالش برن

ولی دیگه هیچ وقت این سوالو ازش نپرس خواست برا رابطه بیاد بگو نه مامانت ممکنه زنگ بزنه وسطش نمیشه چون اون واجب تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان خیلی بدی رو برای گفتن این موضوع انتخاب کرده 

من خودم همیشه به همسرم میگم اولویت مامانمه ولی هیچ موقع اینجوری نبوده در اصل همیشه همسرم و زندگی خودم برام اولویت داشته 

همسر شما هم اگه اوایل زندگیتونه عادیه اینجوری بگه رفته رفته درست میشه

اسی نازنازی هستی هاااا؛ با توجه به اسم کاربریت؛😅😅

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

خانم ها هم باید بگن ما هم مادر داریم ، پس اگر اینجور وقت ها تماس بگیرن ، باید همون لحظه پاشیم جواب مادرمون رو بدیم؟

موقع رابطه بهتره تلفن ها سایلنت یا خاموش باشن ، مگر در مواقع خاص.

همچنین تو اون وضعیت صحبت در مورد اولویت بندی ، زیاد کار جالبی نبود. 

شوهر دوست من بهش گفته بود اگه ببینم مامانم یه روز ازت ناراحت شده، دیگه همه چی تمومه بینمون 

شوهر تو باز حداقل میگه به تو هم احترام بیشتری میذارم اینطوری 😁 اون که کلا رد داده بود ‌‌پسره

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی شکستم آبجی نمیدونی اخه اولش گف اولین دنیای من مامانمه بعد تویی گفتم باشه حله اولویتت کیه بازم گ ...

شوهر منم گفت. منم در جوابش گفتم اولویت منم اول مامانمه.

بعد خورد تو پرش 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

زمان خیلی بدی رو برای گفتن این موضوع انتخاب کرده من خودم همیشه به همسرم میگم اولویت مامانمه ولی هیچ ...

رفتارش اینو اصلا نشون نمیده ک اولویتش مامانش باشه 

ولی برا من و برای هم مهم گفتار ب خدا شاید تجربه نکنی ادم میتونه با حرف زدن خوب صدتا دیوونه رو عاقل کنه 

ناز نازی هست شانسش نازکش نداره ازمن بدتر 🤣🤣

منم ناز کش ندارم؛ 😂😂

ولی جدا از شوخی؛ مردا همشون الویتشون مادرشون هست؛ منتها یکی به رو میاره ؛ یکی نه؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
دقیقا بهترین جوابه. بعضی از پسرها فکر میکنن خودشون فقط مادر دارن !

ها والا.

گفت ننمو بیشتر از تو دوست دارم منم گفتم خب داشته باش منم ننمو بیشتر از کل دنیا دوست دارم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم