2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نیست با ادمایی که راحت نیستم اصلا حرفم نمیاد 

ولی با اونایی که راحتم میاد 

اصلا اصلا دست خودم نیست 

با کسی که راحت نیستم چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم اونم چیزی بگه کوتاه جواب میدم

ای خدا من میگم چکار کنم حرف بزنم چرا ذهنم هیچی توش نیس اونوقت تو میگی کم حرفی خوبه خوش بحالتتتکم حرف ...

ببین منم هیچی تو سرم نیست

مشاور حرفم رو قبول نمیکنه

میگه میتونی تغییر کنی و از هرچیزی حرف بزنی اما واقعا نمیتونم،خواستگارام سر همین میذارن میرن،۳۶سالمه،معلمم هستم

ببین منم هیچی تو سرم نیستمشاور حرفم رو قبول نمیکنهمیگه میتونی تغییر کنی و از هرچیزی حرف بزنی اما واق ...

من درکت میکنم مغزمون خالی خالیه بخدا هیچ حرفی توش نیست ک بخاییم بزنیم منم خیلی بدم میاد از این اخلاقم

با شوهرم کم حرف میزنم چون کلا نمیشنوهبا خانواده و دیگران هم کم چون واقعا حرفی ندارم بزنماینجوری نبود ...

منم میخام تمرین کنم پیش خونواده شوهر کمتر حرف بزنم.. مثلا اگ ببینم جمع ساکته من یچیزی میگم ک گرم شه انگار وظیفمه

منم میخام تمرین کنم پیش خونواده شوهر کمتر حرف بزنم.. مثلا اگ ببینم جمع ساکته من یچیزی میگم ک گرم شه ...

من کلا حرف نمیزنم

بخاطر اینکه اون اوایل مامانش حرف میکشید بعدا بر علیه م استفاده می‌کرد

کلا دیگه سکوت شدم

من درکت میکنم مغزمون خالی خالیه بخدا هیچ حرفی توش نیست ک بخاییم بزنیم منم خیلی بدم میاد از این اخلاق ...

بااین وضعیت تا عمر دارم نمیتونم ازدواج کنم

هیچکسی رو ندارم 

کاش زود بمیرم

پیری و تنهایی سخته

ببین منم هیچی تو سرم نیستمشاور حرفم رو قبول نمیکنهمیگه میتونی تغییر کنی و از هرچیزی حرف بزنی اما واق ...

من بیشتر بخاطر اینکه که همش تو خونه ام حالا از محیط کارت 

می تونی استفاده کنی 

من دارم تمرین می کنم هر چیز برای ومیبینم پیاز داغ می ریزند روش میگم حتی چیزای کم اهمیت و ..موضوعی می کنم واسه بحث باز کردن 

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

من بیشتر بخاطر اینکه که همش تو خونه ام حالا از محیط کارت می تونی استفاده کنی من دارم تمرین می کنم هر ...

ببین من شاید گاهی بتونم سر صحبت رو باز کنم اما تو ادامه دادنش واقعا ضعیفم ،طرف هر چی میگه میگم بله درسته،همین

ببین من شاید گاهی بتونم سر صحبت رو باز کنم اما تو ادامه دادنش واقعا ضعیفم ،طرف هر چی میگه میگم بله د ...

اتفاقاً منم یه دوره ای ثبت نام کردم می گفت دو بار در 

هفته تمرین کن یه موضوعی تو ذهنت انتخاب کن مثلاً مثل جنگل تو ذهنت بزار بعد تو یک دقیقه تایم بگیر هر چی راجب جنگل می‌دونی بدون مکث بگو اینطور ذهنت باز میشه 

یا داشتی راجب چیزی حرف می زدی هر چی به ذهنت رسید بگو 

چرت و پرتم بود بگو مهم اینه سرگرم شین دیگه

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️