2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم کم حرفارو ببینم یادبگیرم نمیتونم سکوت کنم توجمع دیگه نمیتونن ب کم حرفیم عاادت کنن اجازه نمیون ساکت باشم بنطرخودم هرجی کم خرف بزنی غیبت کمترحاشیه کمتر

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خواهر من فقط موقع خواب حرف نمیزنه.

تا چشاش باز میشه کاری نداره کسی گوش میده یا نه فقط حرف و حرف.

من کم حرفم .تعجبم این همه سوژه از کجا میاره.ادم ازش خسته میشه.

هدفم رسیدن به عشق واقعی است

بستگی داره

خیلی موقتا اطلاعات کافی راجع به موضوع ندارم ترجیح میدم سکوت کنم

یا مثلاً در حال غیبت هستن بارم سکوت بهتره

یا حرف میزنم تهش دعوام می‌کنن😐

کلا هم فکر میکنم تا موقعی که ضرورت یا سودی نداشته باشه حرف نزنم بهتره

فقط موندم اینا که ساعت‌ها تلفنی حرف میزنم چی میگن 

یا اینا که تازه ازدواج کردن چی میگن که هیچ وقت تموم نمیشه

من خیلی سعی کنم نهایت ۴-۵ دقیقه دیگه ته تهشهههه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

خواهر من فقط موقع خواب حرف نمیزنه.تا چشاش باز میشه کاری نداره کسی گوش میده یا نه فقط حرف و حرف.من کم ...

😂😂

واقعا این همه سوژه از کجا گیر‌میارن؟؟

من سعی کردم از بقیه یاد بگیرم ولش نشد 

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

خواهر من فقط موقع خواب حرف نمیزنه.تا چشاش باز میشه کاری نداره کسی گوش میده یا نه فقط حرف و حرف.من کم ...

وای آره یه مهمون داشتیم چند روز خونه مون بود  دوست داشت یکسره حرف بزنه از صبح تاااا شبب

واقعا انرژیم تموم میشد. می‌رفتم یه گوشه برای خودم ولی بقیه باهاش صحبت میکردن

آخرم قهر کرد رفت چون من زیاد پای حرفاش نمیشسنم. 

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

کاش منم بتونم کم حرف شم. خیلی حرف میزنم کسی جدیم نمیگیره 

اما وقتی کم حرف شم خیلی شوهرم و خانوادم جدیم میگیرن 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...