2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای درد داره؟یکیش تو کالیس تحتانیه دوتاش میانی

سنکل بخر بخور تا عضلاتت نرم میکنه موقع عبور سنگ دردت کمتر میشه

اب زیاد بخور به قدری ک ادرارت شفاف شفاف بشه

وقتی اب میخوری مثلا یه بطری یکجا سر نکش قلوپ قلوپ بخور بطری بزار بالای اپن جایی جلو چشات هر بار یه چرخ میزنی یا کار خونه انجام‌میدی بخور  بعد ک حس ادرار بهت دست داد سریع نرو خالی کن صبر کن وقتی درحال ترکیدن بودی برو و با فشار تخلیه کن بزار دفع بشه این کار چند بار انجام بده

پرش طناب و ضربه با دست و حلقه موثر 

عرقیجاتم مثل خارشتر  کاکل ذرت تخم خربزه هندوانه اینجور چیزا هم موثره

تو سنگ شکن هم بری فقط سنگ خورد میکنه برای دفع موارد بالارو انجام بده 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نو نیم دردش شدید بود؟سنگ شکن چطوریه؟

سنگ شکن من لیزری بود و به شدت دردناک متاسفانه شدیدترین دردی بود که تجربه ش کردم تحمل دردمم خیلی بالاست 

کلا پروسه سنگ کلیه و دفعش درناکه 

راهی نداره نیمم دردش شدید بود مورفین میزدن بیمارستان میرفتم سر سنگ شکن دکتر کافر هیچ مسکنی نداد🤦🏼‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

حس میکنم قراره خیلی درد بکشم

نه انشالله زود پیگیری کن به خودت برس آسون میشه

این کارایی ک گفتم بکنی خیلی موثره من از بچگیم درگیرم یه جور بیماری ژنتیکیه با این چیزا درمانش کردم وگر نه منم سنگام بزرگ بزرگ بود

یه چیز دیگه پهلوهاتو با روغن های گرم ماساژ بده و همیشه گرم نگهش دار نیم تنه اینا اصلا نپوش

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عمل میخواد؟من ادرارم امروز خون خالص بود بعدش سونوگرافی دادم دوتاش کالیس میانیه یکیش کالیس تحتانی

عمل Pcnl  نمیخواد  سنگهای بالای بیست میل یا همون دوسانت رو عمل درون اندامی میکن همونPcnl 

برا شما  همون عمل بیرون اندامی یا همون سنگ شکن جواب میده اگه دکتر بنویسه شاید هم بگه فعلا احتیاج به سنگ شکن نداره باید ده میل بیشتر بشه که لیزر بخوره به سنگ درکل همه مراحل رو طی کنید یعنی سونو و عکس و نامه دکتر به سنگ شکن کلا نیم ساعت زمان میبره زیر دستگاه سنگ شکن و هیچ سخت نیست و درد زیادی نداره یکم درد داره که داخل سرم داروی مسکن میزنن بعدش که کار سنگ شکن تموم شد بیست دقبقه اتاق ریکاوری و بعدشم مرخص ، اگه تهران هستید بگم کدوم بیمارستان برید