2777
2789
عنوان

خیانت پدرم و بدبختی هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 4417 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک ک بابات میبینه یا نه بخاطر خودش ن اون نامرد

اره عزیزم. مامانم از همون اوایل دیگه اصلا به رقابت با اون زنه فکرم نکرد حتی. ففط به خاطر خودش و بابام به خودش میرسه.اابته نمیگم بابام تو ذوقش میزنه وقتی مامانم خودشو درست میکنه اما میگم اگر نکنه هم بابام عین خیالش نیست

اره عزیزم. مامانم از همون اوایل دیگه اصلا به رقابت با اون زنه فکرم نکرد حتی. ففط به خاطر خودش و بابا ...

ب بابات بگو ب زن دومی بگه ورشکست شده باید خونه و ماشین و طلاها رو بفروشه

ببین زنه باز عاشقشه

بگه تمام اموالو دارم از دست نیدم.یا 

مثل همیشه خرجش نکنه

ببین زنه چیکار میکنه

ب بابات بگو ب زن دومی بگه ورشکست شده باید خونه و ماشین و طلاها رو بفروشهببین زنه باز عاشقشهبگه تمام ...

بابام که اینکارو نمیکنه اما بابامم کاری نمیکنه که برشکست بشه و نتونه اصلا خرج کنه و اینا که به اون بگه

میدونی منم زندگیم  دست کمی از مادرت نداره شوهرم خیانت نکرده اما روانیه دقیقا با تمام وجودم فهمیدم چی میکشین راستش من گاهی میگم خدا نجاتم میده ولی وقتی سرنوشت کسایی مثل مادرتون رو میبینم که هیچ معجزه ای نشده براشون حالم بد میشه ‌یعنی خدا به منم قرار نیست کاری کنه