2777
2789
عنوان

خیانت پدرم و بدبختی هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 115 پست
محاله شما اقدام کنین اگ چپ نگاه کرد به شما !! مامان تون هم بابت نفقه ها اقدام کنه دوتا حکم جلب میگیر ...

اون زمان ک قراره بابت نفقه اقدام کنه شب سرشو رو کدوم بالشت بزاره؟؟ 

نمیدونم چی بگم که هرچی بگم از سختی اون روزا کم گفتم من تو سن کم شدم ی آدم بزرگ همه چیز و به چشم دیدم ولی بابام فکر میکرد من  نفهمیدم خیانت کرده یک دفه هم خانومه رو تو راه دیدیم بابام باهاش حرف زد ب من گفت میشناسیش منم گفتم نه الکی اون خانوم هم محله ای بابام بود برای همین میشناختمشون منم الکی گفتم نه که به مامانم نگفتم من برا مامانم خبر میارم من خبر چین مامانم بودم هرچی میشید از بابام براش میگفتم سال ها گذشت ما فک کردیم جدا شدن اما نشده بودن بابام شکاک و روانی بود نمیزاشت ما از دور خونع بیرون بریم واگرنه انگ خرابی بهمون میزد همیشه همه جا کوچیکمون میکرد من میترسیدم جلوش ی کاری کنم ی حرفی بزنم حتی سلام کنم واگرنه با تشر جوابمو میداد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گوشی مگه دست تون نیست!! اون موقعه هاهم گوشی دست تون دوتا تماس میگیرین با ۱۱۰ و ۱۲۳ ،چی کجا برن؟

عزیزم نمیدونم شما چندسالتونه، تا حالا به این ارگان ها تماس گرفتید مشکلتون و حل کردند؟؟عزیزم اینجا ایرانه ،فکر کردی اروپاست زنگ بزنی بگی خشونت خانگیه بیان پدر مرده رو در بیارن ،بچه هاش و ازش بگیرن حضانت بچه هارو بدن مادر و حمایتش کنن، یه مستندی خوده تلوزیون ایران نشون میداد یه زن و مرد معتاد کارتن خواب میخواستن بچشون بفروشن میگفت ما حق مداخله نداشتیم میگفتن باباشه ،یا همون ۱۱۰ بیاد فکر میکنی مرده رو چکار میکنه فوقش یه تذکر میده ،اونم صدبرابر بدتر زن رو میزنه میگه حالا که گفتی هرری خونه بابات بچه هاتم حق نداری ببینی

شماهم فک میکنید با انسان عاقل طرفیدطرف منتظر بهونست ک طلاق بده چه بهونه ای ازاین بهتر؟ تازه طلاقم ند ...

اصلا کجا هست ک بخواد کتک تون بزنه ؟؟ یک حکم جلب برای مهریه و دوتا حکم جلب برای نفقه میدن بهتون ،فرار میشه جرات نداره دیگه اذیت کنه

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
اصلا کجا هست ک بخواد کتک تون بزنه ؟؟ یک حکم جلب برای مهریه و دوتا حکم جلب برای نفقه میدن بهتون ،فرار ...

برای کی با دوتا کتک حکم جلب گرفتن؟؟ 

عزیزم تو قصه هایی

دخترخالم دوساله شوهرش مهریه نداده حکم جلب نتونسته بگیره چی میگی توو

اون زمان ک قراره بابت نفقه اقدام کنه شب سرشو رو کدوم بالشت بزاره؟؟

بابت کتک خشونت داد دوجا اثبات دارن کلانتری و ۱۲۳ اورژانس اجتماعی داد خالی بزنه تماس با ۱۱۰ و ۱۲۳ ،تا مراحل پرونده های دیگه شون برسه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
اصلا کجا هست ک بخواد کتک تون بزنه ؟؟ یک حکم جلب برای مهریه و دوتا حکم جلب برای نفقه میدن بهتون ،فرار ...

بابام ی ادم سرشناس بود ک کلی آشنا داره عزیزم ما هیچکس و نداریم و نداشتیم اون نمیزاشت از خونه بریم بیرون هیچکس پشتمون نبوپ همه از بابام میترسیدن چرا فک میکنی دلمون میخواست تو اون شرایط بمونیم؟؟؟؟

عزیزم نمیدونم شما چندسالتونه، تا حالا به این ارگان ها تماس گرفتید مشکلتون و حل کردند؟؟عزیزم اینجا ای ...

شما مشخصه از حقوق دادگاه چیزی نمیدونین ،مگه نمیگین اینجور !! این خانم همین فردا برن کلانتری شکوائیه تنظیم کنند بابت تهدید وخشونت و شنبه هم همون صورت جلسه ببرن دفاترقضایی ثبت کنند و درخواست نفقه خودشون و مادرشون از دوران عقد تا ماه جاری و اجرت المثل شون بدن ،بعد شنبه این کارا انجام شد اگ مشکل خشونت و کتک زدن پدرشون حل نشد هم شما هم اسی تاپیک بزنید اسم منم ببرین ک این کارهایی حقوقی ک گفتین انجام شد ولی حل نشد

روزا گذشت عمم خیلی دخالت میکرد تو زندگیمون ما هرچی بدبختیم کشیدیم از دست این زن بود ما هیچ مشکلی باهاش نداشتیم مامانم خیلی باهاش خوب رفتار میکرد مهربون بود با همه شون اما این زن خودش خراب بود و ی زن خراب تر از خودشو انداخت تو زندگیمون حتی عمم قرار میزاشت برای بابام و زن و حواسش بود کسی نیاد ببینش کلی بچگی من همیشه اینطوری گذشت که خبر ببرم واسه مامانم بابام چیکار میکنه و حواسم ب مامان و بابام و کاراشون بود خیلی خیلی خیلی اذیت شدیم من مامانم خواهر بردار کوچیک تر از خودم گذشت من به چشم پیام های+18 و عاشقانه بابام با اون زن و میدیدم و حتی فهمیدیم بارها باهم رابطه داشتن 

برای کی با دوتا کتک حکم جلب گرفتن؟؟ عزیزم تو قصه هاییدخترخالم دوساله شوهرش مهریه نداده حکم جلب نتونس ...

برای نفقه خودش و مادرشون