2777
2789
عنوان

خیانت پدرم و بدبختی هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 4063 بازدید | 116 پست
بعدش کحا برن؟؟؟ خیلی وقتها جایی نیست ک بری

الان گوشی مگه دست تون نیست!! اون موقعه هاهم گوشی دست تون دوتا تماس میگیرین با ۱۱۰ و ۱۲۳ ،چی کجا برن؟

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       

خانومایی که میگید چرا مامانم اقدام قانونی نداشت بابای من ی روانی به تمام معنا بود که سر کوچیک ترین چیز میخواست مارو با چاقو بکشه و مامانم بخاطر ما میترسید کاری کپه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان گوشی مگه دست تون نیست!! اون موقعه هاهم گوشی دست تون دوتا تماس میگیرین با ۱۱۰ و ۱۲۳ ،چی کجا برن؟

بعدش باباهه پرتشون میکنه بیرون ازخونه فک کردی میگه عه هزیزم ببخشید چون تعهد تو کلانتری دادم دیگه نمیزنمت وقتی پای شکایت باز بشه مردا پروترهم میشن

من کسیو ندیدم با شکایت درست شه اکثرا بدتر میفتن لج و لحبازب

گذشت شوهر اون زن هم نفهمید باور نمیکرد انقدر عاشق زنش بود و پخمه بود باور نمیکرد مامان با فامیلا گفته بود به مامان بابای پدرم اما اونا هم گفتن همین که خرجی تو و بچه ات و میده کافیه مگه میخواد اون زن بیاد جا تورو بگیره اون خودش شوهر داره نترس اونا به هیچ عنوان کمکمون نکردن ما هیچکس رو جز خدا نداشتیم بابام روز ب روز پرو تر میشد همه چیزش شده بود اون زن اسمشو تتو زد رو دستش حتی روزی نبود بابام با مامانم دعوا نکنه روزی نبود که ما بدون گریه بخوابیم و کتک 

خانومایی که میگید چرا مامانم اقدام قانونی نداشت بابای من ی روانی به تمام معنا بود که سر کوچیک ترین چ ...

شما دنیا حرف بزنید ولی یکبار اقدام نداشته باشین حل نمیشه مشکل تون ،یک تماس با ۱۱۰ و ۱۲۳ و بعدم رفتن کلانتری کلا هم دوساعت یک روز وقت تون نمیگیره ولی یک عمر راحت میشین

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
شما دنیا حرف بزنید ولی یکبار اقدام نداشته باشین حل نمیشه مشکل تون ،یک تماس با ۱۱۰ و ۱۲۳ و بعدم رفتن ...

شماهم فک میکنید با انسان عاقل طرفید

طرف منتظر بهونست ک طلاق بده چه بهونه ای ازاین بهتر؟ 

تازه طلاقم نده یجوری میزنه ک جرئت نکنی بری برای کلانتری

بعدش باباهه پرتشون میکنه بیرون ازخونه فک کردی میگه عه هزیزم ببخشید چون تعهد تو کلانتری دادم دیگه نمی ...

محاله شما اقدام کنین اگ چپ نگاه کرد به شما !! مامان تون هم بابت نفقه ها اقدام کنه دوتا حکم جلب میگیرن دیگ جرات نمیکنه چچ نگاه کنه بهتون !!!