2777
2789
تاپیک قبلمو بخون

حرفات به دلم ننشست تو باید دعا کنی خدا به راه راست هدایت کنه نه این که بمیره کلا برای دشمنتم بد نخواه چه برسه به پدرت بعدشم فعلا هر چی گفت با روی خوش گوش بده تا بهت گیر نده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا دعا برای مرگ که نمیشه مرگ حتی یک ثانیه عقب و جلو نمیشه این در قرآن بارها اومده مرگ فقط دست خ ...

صله رحم عمر رو ۳۰ سال اضافه میکنه

قطع رحم عمر رو کم میکنه و همچنین عاق والدین 

رعایت نکردن دستورات بهداشتی عمر کم نمیکنه؟ 

عدم احتیاط در رانندگی موجب تصادف و مرگ نمیشه؟ 

و موارد مادی و معنوی دیگه 

قاتل مارو بکشه ما نمیمیریم؟ 

بله همه چیز دست خواست منتها اون خواست خدا در طول اراده  ماست 

ولی خدا میخواد که ما با اختیار خودمون اون موارد بالا رو انجام بدیم تا عمر طولانی داشته باشیم و اجل ما معلق نشود بلکه مسما شود 

و اما استارتر دعا برای مرگ ظالم همان نفرین است 

توصیه میشه در فضای ایمانی مومنی رو نفرین نکنید ممکن اشتباه کرده باشید و به خودتون برمیگرده ولی نفرین کفار مطلقا جایز است

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

حرفات به دلم ننشست تو باید دعا کنی خدا به راه راست هدایت کنه نه این که بمیره کلا برای دشمنتم بد نخوا ...

باروی خوش چیو گوش بدم؟

اینو ک تا پشت بوم خونه با ۲۳ سال سن تنها نرم؟

اینو ک بهم بگ خرابی؟

اینو ک نزاره ازدواج کنم؟

با روی خوش با ایناااا کنار بیام؟

https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3

صله رحم عمر رو ۳۰ سال اضافه میکنهقطع رحم عمر رو کم میکنه و همچنین عاق والدین رعایت نکردن دستورات بهد ...

والا این دقیقااااا کافره 

آدمی ک بچسو تهدید ب قتل میکنه مگ میشه دین و ایمان بفهمه؟

صله رحم عمر رو ۳۰ سال اضافه میکنهقطع رحم عمر رو کم میکنه و همچنین عاق والدین رعایت نکردن دستورات بهد ...

در قرآن اومده که مرگ دست خداست حتی یک لحظه هم جا به جا نمیشه عزیزم من از قرآن خوندم معنی قرآن رو بخون خودت همیشه چون واقعا تا نخونی متوجه نمیشی

والا این دقیقااااا کافره آدمی ک بچسو تهدید ب قتل میکنه مگ میشه دین و ایمان بفهمه؟

چون پدرته حتی اگه کافر هم باشه باید احترام کنی بهش وگرنه دیدی که گفتم عاق والدین عمر خودتو کوتاه میکنه 

پدرت اگع واقعا آدم بدی باشه در آخرت عذاب میبینه خیالت راحت 

ولی اللن تو باید احترامش داشته باشی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

باروی خوش چیو گوش بدم؟اینو ک تا پشت بوم خونه با ۲۳ سال سن تنها نرم؟اینو ک بهم بگ خرابی؟اینو ک نزاره ...

آره کنار بیا وقتی آنقدر آرام و متین با پدرت رفتار کنی خدا این رفتار خوبتو میبینه فکر میکنی کمکت نمیکنه زندگیت درست بشه؟صبر کن...

حرفت نا حقه و نفرین اگه کنی به خودت بر می‌گرده

حرفم چرا ناحقه؟

اینکه یکی نزاره ازدواج کنی با ۲۳ سال سن 

اینکه مثل سایه دنبالت باشه تا اتاق خودت تنها نری 

اینکه هرچی تو دهنشه بگه بهت 

اینکه تهدید ب قتلت کنه 

اینا ناحقه؟؟دقیقا چی حقه؟

آره کنار بیا وقتی آنقدر آرام و متین با پدرت رفتار کنی خدا این رفتار خوبتو میبینه فکر میکنی کمکت نمیک ...

تا الان ۱۳ سالههههه کنار اومدم 

میگن مرده برا آدم نباش حلوا شیرینه 

شما بیا یروز یکی نزاره تا سرکوچه بری ببین حالت چطوری میشه؟زندانیم یا اسیر؟

در قرآن اومده که مرگ دست خداست حتی یک لحظه هم جا به جا نمیشه عزیزم من از قرآن خوندم معنی قرآن رو بخو ...

عرض کزدم که اجل دو نوع است 

یکی اجل معلق یکی اجل حتمی یا مسما 

بله اجل حتمی یک لحظه هم جابه جا نمی‌شود

اون آیه در مورد اجل مسما یا هنون اجل حتمی است