من از بچگی بزرگ شدم یعنی 4.5 سال بیشتر نداشتم اما همه چیز رو میفهمیدم کلاس 2.3بودم که خواهر بابام فوت میکنه و عمه ای دیگه ام نمیدونم چرا چی میشه اما عشق نوجوانی بابامو توی همین حین باز برای بابام جور میکنه و به اون زن میگه پیام بده به بابام با اینکه هم اون زن شوهر و بچه داشت هم بابای من اما بهش پیام میده و رابطه شون شروع میشه بابام با ما خیلی بد رفتاری میکرد مامانمو بی دلیل کتک میزد همیشه از همه چیز ایراد میگرفت من سعی میکردم شبا زود بخوابم و بابامو نبینم که از سرکار میاد چون ازش میترسیدم خیلی بد رفتار میکرد خیلی اذیتمون میکرد مامانم ی که مهمونی بودیم خونه فامیلای پدرم پیامارو تو گوشی بابام میبینه همونجا دعوا درست میکنه و بابام منو مامانم و داداشمو کتک میزنه میندازه تو ماشین و جلو همه میگه میخوام خودمو اینارو بکشم بیاید بقیه شو بگم
الان گوشی مگه دست تون نیست!! اون موقعه هاهم گوشی دست تون دوتا تماس میگیرین با ۱۱۰ و ۱۲۳ ،چی کجا برن؟
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.
خانومایی که میگید چرا مامانم اقدام قانونی نداشت بابای من ی روانی به تمام معنا بود که سر کوچیک ترین چیز میخواست مارو با چاقو بکشه و مامانم بخاطر ما میترسید کاری کپه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گذشت شوهر اون زن هم نفهمید باور نمیکرد انقدر عاشق زنش بود و پخمه بود باور نمیکرد مامان با فامیلا گفته بود به مامان بابای پدرم اما اونا هم گفتن همین که خرجی تو و بچه ات و میده کافیه مگه میخواد اون زن بیاد جا تورو بگیره اون خودش شوهر داره نترس اونا به هیچ عنوان کمکمون نکردن ما هیچکس رو جز خدا نداشتیم بابام روز ب روز پرو تر میشد همه چیزش شده بود اون زن اسمشو تتو زد رو دستش حتی روزی نبود بابام با مامانم دعوا نکنه روزی نبود که ما بدون گریه بخوابیم و کتک
خانومایی که میگید چرا مامانم اقدام قانونی نداشت بابای من ی روانی به تمام معنا بود که سر کوچیک ترین چ ...
شما دنیا حرف بزنید ولی یکبار اقدام نداشته باشین حل نمیشه مشکل تون ،یک تماس با ۱۱۰ و ۱۲۳ و بعدم رفتن کلانتری کلا هم دوساعت یک روز وقت تون نمیگیره ولی یک عمر راحت میشین
هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان و میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.