2777
2789
عنوان

شوهر سابقم اومد دیدنم و تهش بهم گفت فقط یه دیدار ساده بود 💔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا خودشیفته س 

ولش کن 

فراموش میشم مثل شمعی که ذره ذره خاموش میشم از یاد میرم مثل نسیمی اومدم مثل باد میرم واسه روزایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم واسه شبایی که نیستم میخونم به خدا که دوست داشتم اگه صدای من از خاطرها رفت آقا نبر از یادم💚

چرا اينكارا رو ميكنيد وقتي طلاق گرفتيد

مگه دوست پسر بوده ك كات كني هي برگردين بازي در بياريد باهم

بنظرم خاسته بياد ببينه بفهمه احساسش چيه و چقد اميد هست تو اونطوري شده باشي ك اون ميخاد ك ديده نه احساسي وجود نداره در اون حد و نه تو قرار هست فرق داشته باشي

دليل جدايي چي بوده؟ بچه داريد؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

شما که نمیشناسی شوهرشو شاید ادم خوبیه شاید دوباره شد باهم زندگی کنن والا هر ادمی یه مشکل و نقصی داره

اینجور که اسی تعریف کرد انگار طرف فقط میخواسته ببینه این درگیرشه یا نه

هی میگه ملاقات ساده بود

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

این فقط میخاست بگه میخام ازدواج کنم تا تورو بسوزونه. هرچند شایدم دروغ گفته و فقط قصد اذیت کردن داشته 

بنظرم پا پیچش نشو 

هر چی بیشتر بگی برگرد فکر میکنه چخبره

کلا خودتو باید بیخیال نشون میدادی 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

عزیزم با حرفای اینجا خودتو گول نزن 

اینجا ادما ندیده و نشناخته رو شوهر سابقت چهارتا برچسب میچسبونن توام که از دستش حرصی میگی اره راست میگن بعد یه هفته به خودت میای میبینی دیر شده اگه دلت باهاشه و ادم خوبیه غرور و اینارو ول کن بگو من به خاطر تو یبار اومدم بیرون حالا تو به خاطر من یبار دیگه بیا بریم بیرون و بهش بگو میخوای از اول شروع کنین