2777
2789
عنوان

امشب شب خواستگاریم بود بیاین بگم چی شد نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4522 بازدید | 123 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موندم با این وضع خوبش چرا تا الان مجرد مونده قطعا یه ایرادی داره، با این ازدواج کنی بیچاره ای بعد ...

گفت تو اولین نفری هستی ک ازش خوشم اومده هم حجب و حیا داری هم چهره ات به دلم نشسته 

گفت تاحالا ن کسی رو دوست داشتم ن عاشق شدم ک زر میزد مگه میشه واقعا خیلیا هستن با شرایطش کنار بیان و ازدواج کنن پولدارن واقعا

عزیزم همه چیو با هم از خدا بخواه هم پول هم آدم خوب هم تمام چیزهایی که مدنظرت هست اتفاقا با جزییات هم ...

ببخشید نتیجه دیدی گاهی به سرم میزنه بنویسم ولی هنوز به این باور نرسیدم

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
اخه اصلا تو سن من و اون باید در مورد فلسفه وجود جهان هستی حرف میزدیم ن اینا😂نمی‌دونم چرا چرت و پرت ...

گفتم که چون ظاهر براش مهمه خصوصا ظاهر بدن که مربوط به موضوع جنسی میشه حالا برو خدا رو شکر کن نپرسید صورتیه؟😂🤣

تاپیک من رو با عنوان در جلسه خواستگاری چی بگیم رو بخون

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

خوب و بدشو نمی‌دونم ولی اینایی که میگن سریع بله بده اینا یه کاسه ای زیر نیم کاسشونه حداقل ۱۰‌ مورد اینطوری دیدم. یه مشکلی داره طرف یه مسیله ای هست سریع می‌خوان عقد کنن بعد چند ماه س

مسایل مشخص میشه و به یه زندگی پر مجادله یا طلاق ختم میشه

بله عزیزم خیلی زیاد مخصوصا از شکر گزاری

چقدر خوب،عزیزم اگه امکانش هست میشه بگی چطور شکرگزاری میکنی اخه میگن مثلا خونه رویایت تصور کن بابتش شکرگزاری کنی من نمیتونم بابت چیزی که ندارم شکرگزار باشم😢ولی میتونم بعد نمازم برای داشته هام شکرگزار باشم

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️

یه مشاور می‌گفت وقتی خانواده داماد اصرار میکنن زودتر جواب مثبت بگیرن یا زودتر عقد برگزار بشه حتما یه مشکلی دارن که می‌ترسن خانواده دختر تو تحقیقات متوجه بشه .

حداقل چند ماه باید رفت و آمد کنین همدیگه رو بشناسین همدیگه رو تو موقعیت ها و چالش های مختلف قرار بدین ببینید واکنش هاتون چطوریه

مگه خاله بازیه که همون شب خواستگاری گفتن باید جواب مثبت بدی؟ یه عمر زندگیه شوخی که نیست

منکه اصلا از حرفاش خوشم نیومد اگه من بودم ترجیح میدادم ۱۰۰ سال خونه بابام بمونم تا با همچین آدمی ازدواج کنم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
چقدر خوب،عزیزم اگه امکانش هست میشه بگی چطور شکرگزاری میکنی اخه میگن مثلا خونه رویایت تصور کن بابتش ش ...

عزیزم آدرس گنج مو بهت میدم 

از گوگل بزن کتاب معجزه سپاس راندادیرن با دقت و مداوم تمریناتش رو انجام بده  به خودت قول بده که مرتب انجام میدی و تعهد داشته باش 

مطمئن هستم  شک ندارم میای اینجا و از معجزات زندگیت تعریف می‌کنی برام 

این تاپیک رو سیو کن و منو خوشحال کن با خبرهای خوبت❤️❤️❤️

خدایا شکرت ...

اینکه از الان دارن راجب ترک پوستی و فلان میپرسه مشخصه بعدا کلی ایراد میخواد بگیره ازت.الان خانم باردار میشه ترک پوستی میگیره خب .قیافه فقط ملاک نیست.مشروب و دورهمی رفقا هم جالب نیست.باز خودت میدونی و تصمیم با خودته

چقدر خوب،عزیزم اگه امکانش هست میشه بگی چطور شکرگزاری میکنی اخه میگن مثلا خونه رویایت تصور کن بابتش ش ...

و اینکه یقین داشته باش این  خواست خدا بوده و روزی شما که سوال پرسیدی و با این گنج پنهان آشنا شدی 

می‌دونم می‌دونستی شکرگزاری گنجه ولی همینکه تلنگری بشه بری سراغش خودش خواست خدا بوده 

برای من که پلی بود از جهنم ب بهشت بخاطر همین وظیفه خودم می‌دونم این آگاهی رو ب همه بدم حالا هر کسی که روح آگاه تری داشته باشه خودش این مسیر رو تا تهش می‌ره ...

🌱🌱🌱تصحیح کنم راندا برن تو کامنت قبلی اشتباه تایپ شده 🌱🌱🌱

خدایا شکرت ...