2777
2789
عنوان

امشب شب خواستگاریم بود بیاین بگم چی شد نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5032 بازدید | 125 پست
سلام اگر نظر میخوای واقعا کسی که مشروب میخوره رو انتخاب نکن نمی‌گم مرد زندگی نیست اما سعی کن اولویتت ...

آدمیه ک تلاش میکنه زندگی مرفهی دارم قبول کنم در کل ادم بدی نبود اما این دوتا مورد زد تپ ذوقم

خب همین من چیزایی ک نپسندیدم و گفتم یکی مشروب یکی اینکه چرا این سوالا خیلی شخصی رو باید میپرسید اونم ...

عزیزم واقعیت اینه که اینجور مسائل رو ادمای عاقل و بالغ میزارن اولویت ۴ و ۵ 

جلسات اول از لحاظ اخلاقی و سبک زندگی و اعتقادات همه چیز رو باهم اوکی میکنن ، در نهایت در جلسات اخری که دیگه همه چیز اوکی بود ، حالا باهم دیگه صحبت میکنن که حالا مثلا اگر اقایی طبع اش گرمه ، یا خانومی طبع اش سرده و اینجور مسائل 

ولی وقتی جلسه اول کسی همچین چیزی رو میاد مطرح میکنه یعنی بلوغ ازدواج نداره دیگه 

ازدواج رو صرفا واسه مسائل جسمی میخواد 

حالا شما ظاهر و مسائل مالی اش به چه دردت میخوره ؟ اینا ۶ ماه اول زندگی رو هم پاسخگو نیست 

ادمی که مشروب میخوره ، میتونه به هر گناهی الوده بشه 

خونه ی پدر هرچی هم که نباشه ، خونه ی پدره 

مواظب باشین از چاله توی چاه نیفتین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر ایرادگیر میاد

خانم دکتر عزیزم الان تاپیک هیئت علمی شدنت رو دیدم نمیدونی چقدر ذوق کردم عزیز دلم 😍😍❤️

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

در مورد بدنت پرسیدتو بهش نگفتی خانما به احتمال زیاد بعد از بارداری همه این اتفاقا برای بدنسون میفته؟ ...

اصلا یادم رفت من انقدر هول و معذب بودم یادم رفت خودم چ سؤالایی داشتم این ک هیچی مغزم قفل بود تازه ب منم گفت مشروب خوردی هرچی گفتم ن میگفت یه تهه استکانی چی گفتم بخدا نخوردم 

حالا دو سال دیگ که زایمان کردی و ترک پوستی و شل شدن پوست پیدا کردی میذارتت کنار و میگه من از اول گفته بودم ؟

و دوم اینکه هفته ای یکبارش چند وقت دیگ بشه هفته ای دوبار چی؟؟

کسی که مشروب میخوره می‌دونی یعنی چی؟ یعنی سلامت عقل تعطیل

میگه اگر خیانت کردم چون مست بودم

اگر فلان حرف زدم چون مست بودم

اگر کتک زدم چون مست بودم 

بابا مستی یعنی طرف هر کاااااری ممکنه ازش سر بزنه 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

سوره احزاب رو بنویس بذار داخل یک شیشه بذار لابه‌لای لباس هات خیلی سریع برات خواستگار زیاد میاد ان شا ...

خواستگار زیاد دارم از اینا خیلی تعریف کردن و وضع مالی توپی دارن واسه همین قبول کردم بیان خونه 

حالا دو سال دیگ که زایمان کردی و ترک پوستی و شل شدن پوست پیدا کردی میذارتت کنار و میگه من از اول گفت ...

خب همین من مشکلات اونو نوشتم مشکلات خودمم گفتم امشبم قبول نکردم ولی باید فکر کنم ببینم مشاوره میاد ی جلسه بریم یا نه چون منم تو شرایط سختیم

خیلی ممنونم محبت دارین😍😍😍ان شاالله همیشه شاد و پیروز و سلامت باشین❤️❤️

قربونت بشم عزیز دلم ایکاش شما الگو بشین واسه دخترایی که کل زندگیشون به شوهر و بچه و خاله زنک بازی حروم شد

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

خب همین من مشکلات اونو نوشتم مشکلات خودمم گفتم امشبم قبول نکردم ولی باید فکر کنم ببینم مشاوره میاد ی ...

ببین بعضی چیزا خط قرمزن

برای خودت خط قرمز داشته باش

اگر طرف خط قرمز تورو رد کرده پس جای حرف نمی مونه

بعضی چیزا رو میشه با حرف زدن و اینا حل کرد

بعضی چیزا ولی خط قرمزه قابل حل شدن نیست 

مشروب یکی از اوناس

و اینکه فکر نکن میتونی روش اثر بذاری و یا بخاطر تو شرط‌ کنی بذاره کنار یا کمش کنه

عمرا نمیشه

هرچی که قبل ازدواج میبینی همونه در زندگی ۲ برابر بیشتر!

باز از خدا کمک بخواه راه رو بهت نشون بده 

و از چاله نیفت تو چاه

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

بیخیالش شو اجی یکی بهتر برات میاد مطمئن باش

خیلی خسته ام هم از لحاظ کاری تحت فشارم هم از طرف خانواده 

گفت بعد از ازدواج نمیخواد کار کنی هر هزینه ای داشته باشی من میدم هرجا بگی خونه میخرم 

فقط یه چیزی ک برام خیلی مهم بود ازش پرسیدم گفتم ادم کنترل گری نیستی که گفت نه تا حدودی حجاب برام مهمه ک حجاب خودت خوبه بدتر از این نباشه 

ببین بعضی چیزا خط قرمزنبرای خودت خط قرمز داشته باشاگر طرف خط قرمز تورو رد کرده پس جای حرف نمی مونهبع ...

همه اینا درسته من خودم ک نمیخورم هیچوقت ولی خیلی تحت فشارم هم از کار کردن هم اذیت و آزارای پدرم