2777
2789
عنوان

امشب شب خواستگاریم بود بیاین بگم چی شد نمی‌دونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4522 بازدید | 123 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا دیده که به نظرش بد اومده 

اونم پسری با این سن و سال 

شاید ایرادهای زیادی داشته باشه که مجرد مونده 

به نظرم بیشتر باهاش در ارتباط باش تا بهتر بشناسیش 

مثلا با نظر خانواده‌ ها چت و بیرون رفتن و ...حداقل سه ماه 

خدایا شکرت ...

خیلی خسته ام هم از لحاظ کاری تحت فشارم هم از طرف خانواده گفت بعد از ازدواج نمیخواد کار کنی هر هزینه ...

نمیدونم چی بگم میدونم تحت فشاری ولی بش بگو مثلا مشروبت هفته ای ی بار میگی ی بار باشه بیشتر نشه 

در مورد اندامم حرف بزن بگو ترک دست خودم ادم نیس طبیعیه در طول زمان ترک ایجادشه تو بدنم ببین چ میگه 

احتمالا دیده که به نظرش بد اومده اونم پسری با این سن و سال شاید ایرادهای زیادی داشته باشه که مجرد مو ...

من خودمو میشناسم زرت وابسته میشم همیشه از خدا خواستم آدم خوب سرراهم بزاره ن گفتم پول ن زندگی انچنانی فقط آدم خوب خواستم ک نایاب شده

نمیدونم چی بگم میدونم تحت فشاری ولی بش بگو مثلا مشروبت هفته ای ی بار میگی ی بار باشه بیشتر نشه در مو ...

شاید رد کنم بقیه راست میگن من ک اینهمه صبر کردم یکم دیگه ام روش البته نمی‌دونم اصلا چیکار کنم😢

شوهر من اگه راجب ترک پوستی بدن و شلی و سفتی میپرسید الان شوهر من نبود ردش میکردم چون این افراد خیلیییی به ظاهر اهمیت میدن و بعد زایمان صد در صد خیانت در انتظارمه میخواد بگه تو ترک داری شلی فلانی 

شوهر من اگه راجب ترک پوستی بدن و شلی و سفتی میپرسید الان شوهر من نبود ردش میکردم چون این افراد خیلیی ...

اخه اصلا تو سن من و اون باید در مورد فلسفه وجود جهان هستی حرف میزدیم ن اینا😂نمی‌دونم چرا چرت و پرت گفت تهش رفت ب ننش گفت راضیه فک کرد منم میگم باشه

من خودمو میشناسم زرت وابسته میشم همیشه از خدا خواستم آدم خوب سرراهم بزاره ن گفتم پول ن زندگی انچنانی ...

عزیزم همه چیو با هم از خدا بخواه هم پول هم آدم خوب هم تمام چیزهایی که مدنظرت هست اتفاقا با جزییات هم بخواه و بنویس و بابتشون شکر گزاری کن یقین داشته باش معجزه شو میبینی مثل من

خدایا شکرت ...

شاید رد کنم بقیه راست میگن من ک اینهمه صبر کردم یکم دیگه ام روش البته نمی‌دونم اصلا چیکار کنم😢

اره ...

میدونی مشروب خیلی بده الان شرایطت سخته ولی امیدواری با ازدواج شرایطت بهتر شه یعنی راه نجات داری

ولی اگ ازدواج کنی دیگه راه نجات نداری مگر این که خانواده حامی داشته باشی

یکمم منتظر بمون انشاءالله ب حق فاطمه زهرا بخت عالی نصیبت میشه عزیزدلم