2777
2789
عنوان

کفش پاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست

برا روزمره های کپی ولی خوب برای جاهای خوب و ورزش اسکچرز  می‌گیرم 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
من کفش خریدن رو خیلی دوس دارم ، کفش اصل می خرم شما هم کفش اصل بخرید ، همون خانم گفتن آف های اویشو ، ...

من پام ۳۹نزدیک ۴۰

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا روزمره های کپی ولی خوب برای جاهای خوب و ورزش اسکچرز می‌گیرم

قیمتش؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

والا من لباس مارکم تاحالا نخریدم، شما ۲۰تومن پول ی لباس میدی؟

کفش تا پنج شیش تومان حاضرم پول بدم 

لباس و شلوار آخرش دو تومان 

اندازه جیبم دیگه 

الان همش دوست دارم پالتو بخرم گرونه 

قیمتش؟

هفته پیش خریدم از نمایندگی ۱۸۰ دلار

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
والا حقیقتش درآمدم زیاد نیست با پول ماهیانه همسرم و درآمدم روی هم

اها خوبه، چن سالگی نامزد کردی؟ 

من قبلا فقط برند میگرفتم 

اون موقع دوستام چند تا کفش میخریدن 

من یکی ولی خوب . کلی هم برام کار میکرد 

الان با این قیمت ها کفش باشگاه رو خوب میخرم 

اونم نه در حد ۲۰ 

اخرش ده 

کفش بیرون رو زیر ۲ میخرم 

خب لابد خانواده مرفه و کارخونه داری چیزیع وگرنه منی ک معمولی روب پاییین هستم چجوری پولم برسه، ۳تومن ...

۳ تومنم زیاده ، من تهرانم باغ سپه سالار کفش میخرم ۱۵۰۰ ۱۹۰۰ .گاهی حراج میزاره ۷۰۰ ، تولیدی هم هستن ، پیجم داره ، کفش ونیز ، کفش آنا 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)