چه طبیعت چه بیرون مارک برند۱۰.۲۰ملیونی میخرین یا های کپی ۳،۴تومنی؟
پولم ب های میرسه خوبه بخرم نایکی جردن اینا؟
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
مگه سر کوچه رفتن واسه یه دبه ماست کفش برند میخوادکجا میریم برند بپوشیم
مثلا کافه، رستوران، مدرسه، خرید، تفریح کوه دریا کفش خوب میخاد
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما همون 3 تومن هم واسمون زیاده ولی خب دیگه کفش بنجل هم زیر 1 پیدا نمیشهخدا کمک کنه ب مردم
😭😭😭بخداا
والا من لباس مارکم تاحالا نخریدم، شما ۲۰تومن پول ی لباس میدی؟
در سال یکی دوبار ۲۴ سالمه مربی شنا درآمدم بالا نیست اونقدر
خوبه بازم عالی
از درامدت میخری یا مادر پدر؟
کتونی و اسپرت هم معمولا شیما یا ملی میگیرم به نسبت کفشای داخلی گرونترینان
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
شما هم کفش اصل بخرید ، همون خانم گفتن آف های اویشو ، اگر پاتون کوچیکه کفش های کیدز برندا مثل ادیداش و نایکی و پوما تا سایز ۳۶،۳۷ دارن و قیمتشون کمتره و آف هم دارن گاهی اونا هم مناسب و ارزنده هستن برای خرید
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷