2777
2789
عنوان

کفش پاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست
مگه سر کوچه رفتن واسه یه دبه ماست کفش برند میخوادکجا میریم برند بپوشیم

مثلا کافه، رستوران، مدرسه، خرید، تفریح کوه دریا کفش خوب میخاد

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لابد خانواده مرفه و کارخونه داری چیزیع وگرنه منی ک معمولی روب پاییین هستم چجوری پولم برسه، ۳تومن ...

ما همون 3 تومن هم واسمون زیاده 

من پولدار هم بودم 20 تومن نمیدادم ی جفت کفش

ولی خب دیگه کفش بنجل هم زیر 1 پیدا نمیشه

خدا کمک کنه ب مردم 

بله شاغلم اره شده ولی هرماه که نه

سالی یبار؟ 

شغلت چیه و سنت؟ 

آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍

ما همون 3 تومن هم واسمون زیاده ولی خب دیگه کفش بنجل هم زیر 1 پیدا نمیشهخدا کمک کنه ب مردم

😭😭😭بخداا

لباس رو باهات موافقم ولی کفش نه

والا من لباس مارکم تاحالا نخریدم، شما ۲۰تومن پول ی لباس میدی؟ 

در سال یکی دوبار ۲۴ سالمه مربی شنا درآمدم بالا نیست اونقدر

خوبه بازم عالی 

از درامدت میخری یا مادر پدر؟ 

چه رنجی و چه مارکی میخری؟

مثلا نهایت ۳ تومن بابت نیم بوت دادن برند شیما 

کتونی و اسپرت هم معمولا شیما یا ملی میگیرم به نسبت کفشای داخلی گرونترینان

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من کفش خریدن رو خیلی دوس دارم ، کفش اصل می خرم 

شما هم کفش اصل بخرید ، همون خانم گفتن آف های اویشو ، اگر پاتون کوچیکه کفش های کیدز برندا مثل ادیداش و نایکی و پوما تا سایز ۳۶،۳۷ دارن و قیمتشون کمتره و آف هم دارن گاهی اونا هم مناسب و ارزنده هستن برای خرید 

کفش گرون هیچوقت نخریدمپول رو حروم این چیزا نمیکنم راستشفیک باز هم نیستم کفشام همه داخلیه

اخ منم 

کفش از دستفروشی خریدم ۲۵۰هزارتومن 

عید فطر بود از این طبی یا 

بسوزه پدر بیکاری و بی پولی ومجردی😭😭😭🏃‍♀️🏃‍♀️

لباس رو باهات موافقم ولی کفش نه

ولی من برعکس لباس رو زیاد هزینه میکنم

کیف و کفش باز نیستم اصلا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷