چه طبیعت چه بیرون مارک برند۱۰.۲۰ملیونی میخرین یا های کپی ۳،۴تومنی؟
پولم ب های میرسه خوبه بخرم نایکی جردن اینا؟
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
منم ۳۸.۵. ۳۹ ام ، برای کوهنوردی و ران یه سایز بزرگتر میشه ۴۰ که زودترین سایزهایی هستن که تمام میشن
من پام ۳۹هس
کفش کوه تاحالا نخریدم چه مارکی و چه رنج قیمت و کجا بخرم بنظرتون چه سبکیش محکمه؟
آرزوی شیرین من: شنیدن صدای قلب همسر آیندم(آقاییم) 🥺🤍 همسر ندارم دعا کنید یه همسر پاک و بهشتی قسمتم بشه ازش مواظبت کنم مث یه گل نذارم آب تو دلش دیگه تکون بخوره کنارم🥺🤍
من کفش چرم طبیعی میخرم تولید داخلی و خیلی راضیم چندین سال برام کار میکنه و بعدشم چرم اصلا یه چیز دیگه است البته اینم بگم زمانی میخرم که تو اف باشه همون حدود ۳ یا ۴ تومان بیشتر نمیشه
سلام خوبی اگر داری امضام میخونی برام دعا کن زود زود باردار بشم 3 سال چشم انتظارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!