2777
2789
عنوان

از پاک بودن عشق تون بگید

228 بازدید | 46 پست

چطور فهمیدین هوس نیست؟

من زمانی فهمیدم که وقتی رفته با یکی دیگه فشار خونم افتاد و با رفتنش وزن کم کردم

وقتی فهمیدم تو کارش پیشرفت کرده یه جوری ذوق کردم انگار. خودم مدال المپیک گرفتم 

واقعا حیف اون احساسی که براش گذاشتم ....

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

پاکی نداره 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

نمی‌دونم میشد اسمشو عشق گذاشت یا نه ولی فکر نکنم....

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش هردومون دوست دختر دوست پسر داشتیم، ولی آشنا شدیم قید بقیه رو زدیم و‌باهم موندیم، ۶سال دوست بودیم، ۱۲ ساله ازدواج کردیم و دو بچه. داریم ، تا حالا هیچوووقتتت در مورد گذشته هم حرف نزدیم.  سرباز بود و بی پول، ولی برای من گوشی خرید یا مثلا هدیه، یا مثلا با آژانس میومد دنبالم شهر دیگه دانشگاه. 

وقتی که بعداز ۳ سال بازهم با دیدنش قلبم میریخت

دستمو که میگرفت دلم قیلی ویلی میرفت

وقتی تو ژولیده ترین حالت ممکن بود واسه من قشنگترین ادم دنیا بود و صدبار تو دلم قربون صدقه ش میرفتم

پای افسردگیش موندم

پای بیکاریش موندم

پای بی پولیش موندم

گفت بچه نمیخوام،موندم

گفت عروسی نمیگیرم،موندم

خانواده ش منو کم ارزش کردن،موندن

من تااخرین لحظه باتمام قلبم عاشقش بودم و وفادار به عشقم بودم

ولی اون ادم لیاقت این همه عشق رو نداشت

قبلش هردومون دوست دختر دوست پسر داشتیم، ولی آشنا شدیم قید بقیه رو زدیم و‌باهم موندیم، ۶سال دوست بودی ...

از ته دلم واسه تون خوشحال شدم😍

امیدوارم روز به روز خوشبختتر باشید کنارهم💖💖

ببین عشق واقعی اگه دچارش بشی 

دمار از روزگارت در میاره درکنارش شیرینه 

حس خوبیه... 

کسایی که عشق رو تجربه نکردن واقعا از نظر من زندگی رو باختن.... 

تا زنده ای تموم نمیشه هیچوقت... 

من خودم الان ۱۶ ساله درگیرم... 

😎
ببین عشق واقعی اگه دچارش بشی دمار از روزگارت در میاره درکنارش شیرینه حس خوبیه... کسایی که عشق رو تجر ...

منم تجربه کردم البته یه طرفش بود ولی خب واقعا بعدش آدم سابق نشدم 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)