2777
2789
عنوان

از پاک بودن عشق تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 48 پست
خسته شد گفت من ادم زندگی متاهلی نیستم من نمیتونم گفتم صبر میکنم درستش میکنیمدیگه کلا سرد شد نسبت بهم ...

چطور تونستی این حجم از بی تفاوتی رو تحمل کنیییی 

🤕🥺💔

واییییییییی خیانت هم کرد باز دلتو نزد 

چند سالته ؟ 

چ مدته جدا شودین ؟

عشــــAــــق🔗♥️

چطور تونستی این حجم از بی تفاوتی رو تحمل کنیییی 🤕🥺💔واییییییییی خیانت هم کرد باز دلتو نزد چند سالت ...

خیلی سخت بود خیییلیییی زیااااد

دوبار چت هاشو دیدم بار اول بخشیدم ولی بعدش همش مضطرب بودم که نکنه بازم خیانت کنه  ولی بازم دوسش داشتم

۲۴ سالمه

جداییمون تدریجی بود عزیزم ولی رسمی ۲_۳ ماهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت بود خیییلیییی زیااااددوبار چت هاشو دیدم بار اول بخشیدم ولی بعدش همش مضطرب بودم که نکنه بازم ...

واییییی الهی بگردمممم 🤕🤍🫂

میگذره عزیزم 

سنی هم نداری ک 🙁😢🫀انشالله یکی بیاد تو زندگیت ک قدرتو بدونه و هیچ وقت اب تو دلت تکون نخوره غم گذشته رو هم بشوره ببره 🫀

عشــــAــــق🔗♥️

واییییی الهی بگردمممم 🤕🤍🫂میگذره عزیزم سنی هم نداری ک 🙁😢🫀انشالله یکی بیاد تو زندگیت ک قدرتو بدو ...

فدای قلب مهربونت عزیزدلمممم ممنونم از ارزوهای قشنگت امیدوارم که صدبرابرش به زندگیت برگرده😍😘💗🫂💖