2777
2789
عنوان

از پاک بودن عشق تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکارررر کرددددد مگه

خسته شد گفت من ادم زندگی متاهلی نیستم من نمیتونم گفتم صبر میکنم درستش میکنیم

دیگه کلا سرد شد نسبت بهم چندماه اخر اصلا نمیومد همو ببینیم الکی میگفت پول ندارم ولی پول داد مامانش اینا مبل خریدن،با دوستاش میرفت بیرون ولی بامن نه...هرچقدر سعی میکردم رابطه مونو درست کنم نمیشد چون اون اصلا این رابطه رو نمیخواست،دیگه اخرش گفت ببین من واقعا نمیخوام‌باهات باشم نه اینکه تو بد باشی من خودم تحمل زندگی مشترک رو ندارم دیدم فایده نداره گفتم باشه و توافقی جداشدیم

تو گوشیش هم دیده بودم با دوتا دختر چت میکرد🙃

ناراحت نباش ان شاالله خدا یه زندگی واست بسازه که گذشته رو هیچوقت یادت نیاد😊🌹

ممنونم ازت ایشالا😍💖

امیدوارم خدا به اندازه ی مهربونی و خوش قلبی تون بهتون برکت و خوشبختی بده🫂🥰

لیاقت نداشته گلمان شاالله با همسرت همیشه خوش باشی

همیشه فکر میکنم من لیاقتشو نداشتم

فاصله گرفته بود که کاراشو جور کنه شغلشو خونشو

بعد از ازدواجم فهمیدم نزدیک خونه ی مامانم یه اپارتمان گرفته بوده که بعدش فروخته(خودش برای یه شهر دیگس)

گاهی میگم حتما دلشو سوزوندم که منتظرش نموندم و الان هر چقدر شوهرم اذیتم میکنه بخاطر نفرین اونه....

ولی من نمیدونستم باید منتظرش بمونم.........