اختلاف مالی یکی از مسائل مهم است و بلاخص در شرایط الان که طلا گرون شده. تو خانواده هایی که پایه محکمی ندارن، تاثیر گذاشته. من از زندگی شخصی شما خیلی کم اطلاع دارم. ولی به نظر نمیاد پایه محکمی داشته باشه. نظر من اینه
اول با یک وکیل مشورت کن به نظرم فیلم اعتراف در دادگاه سندیت داره ولی پیامک و فایل صوتی شاید اونقدر نه. پس یک فیلم بگیر طوری که خودش ندونه و حرف طلا رو پیش بکش و ازش مدرک داشته باش.
دومی رو ببین تو زندگی تو قابل اجرا هست یا نه. دوم اینکه با یک بزرگتر برو خونه مادر شوهرت و باز هم حرف ناراحتی و بعد طلا رو پیش بکش و بزرگترت ازشون طلاهات رو بخواد اینجا هم سعی کن فیلم بگیری. خلاصه مدرک جمع کن.
سوم طلاهات رو پس بگیر بگو خونه نمیخوام بخرم. اگر داد حالا ببر به جای امن یا ترجیحا تبدیل به چیزی کن که خودت بتونی همراه داشته باشی مثل النگو. البته الان یه کم کوچه خیابان هم خطرناک شد. و در زندگی ات تعامل داشته باش. البته در حد زیاد نه. چون اگر پس بده یعنی شوهرت قصد جدایی نداره.
اگر طلا رو پس نداد سفت و سخت درخواست نفقه کن ازش و حتی بک قرون هم خرج نکن. تمام تلاش ات رو بکن که بدونی با طلا و بدون طلا کجای زندگی این آدم هستی و با خودت رو راست باش.
حتی موقغی که میگه تو خرج خونه بده هم فیلم بگیر. مدرک جمع کن برای دادگاه.
به نظرم زندگی شما با مسایل مادی و بدون مسایل مادی دو روی جدا داره شما باید تکلیف خودت رو بدونی. هم با خودت که آیا به چه قیمتی زندگی میخوای بمنی و هم با همسرت که چه ذاتی داره.
حالا این نظر منه باز خودت سبک سنگین کن ولی اینکه پلیس ببری جلو در خونه مادرشوهر که بعضیکاربرها نظر دادن، اینو والا از شنیدن اش هم آدم شاخ در میاره و ضمنا قابل اثبات هم نیست.