2777
2789

اختلاف مالی یکی از مسائل مهم است و بلاخص در شرایط الان که طلا گرون شده.  تو خانواده هایی که پایه محکمی ندارن،  تاثیر گذاشته. من از زندگی شخصی شما خیلی کم اطلاع دارم.  ولی به نظر نمیاد پایه محکمی داشته باشه.  نظر من اینه

اول با یک وکیل مشورت کن به نظرم فیلم اعتراف در دادگاه سندیت داره ولی پیامک و فایل صوتی شاید اونقدر نه.  پس یک فیلم بگیر طوری که خودش ندونه و حرف طلا رو پیش بکش و ازش مدرک داشته باش. 

دومی رو ببین تو زندگی تو قابل اجرا هست یا نه.  دوم اینکه با یک بزرگتر برو خونه مادر شوهرت و باز هم حرف ناراحتی و بعد طلا رو پیش بکش و بزرگترت ازشون طلاهات رو بخواد اینجا هم سعی کن فیلم بگیری.  خلاصه مدرک جمع کن. 

سوم طلاهات رو پس بگیر بگو خونه نمیخوام بخرم. اگر داد حالا ببر به جای امن یا ترجیحا تبدیل به چیزی کن که خودت بتونی همراه داشته باشی مثل النگو.  البته الان یه کم کوچه خیابان هم خطرناک شد. و در زندگی ات تعامل داشته باش.  البته در حد زیاد نه.  چون اگر پس بده یعنی شوهرت قصد جدایی نداره. 

اگر طلا رو پس نداد سفت و سخت درخواست نفقه کن ازش و حتی بک قرون هم خرج نکن.  تمام تلاش ات رو بکن که بدونی با طلا و بدون طلا کجای زندگی این آدم هستی و با خودت رو راست باش.  

حتی موقغی که میگه تو خرج خونه بده هم فیلم بگیر. مدرک جمع کن برای دادگاه. 

به نظرم زندگی شما با مسایل مادی و بدون مسایل مادی دو روی جدا داره شما باید تکلیف خودت رو بدونی.  هم با خودت که آیا به چه قیمتی زندگی میخوای بمنی و  هم با همسرت که چه ذاتی داره.  

حالا این نظر منه باز خودت سبک سنگین کن ولی اینکه پلیس ببری جلو در خونه مادرشوهر که بعضیکاربرها نظر دادن،  اینو والا از شنیدن اش هم آدم شاخ در میاره و ضمنا قابل اثبات هم نیست. 

نه همینه بخدا ازش بدم اومده یه مدت حتی بیرون تفریح میریم کارت منو میبینه

اگه پولت میخواد و چشمش ب پول شما است بگو میشینم خونه کار نمیکنم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه کل حقوقم میره پای خرج خونهبه هیچ وجهم قدردان نیست

نکن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
کآر نکنم تو شهر غریب تو خونه روانی میشم کسیو ندارم

شغلت چیه؟

خواهر خودم یک عمر کار کرد و همش خرج خونه کرد و شوهرش هی جمع کرد و از خواهرم کند و خواهر من خرج کرد.الان خواهرم بازنشست شد هیچ ب اسمش نیس جز شاید ماشین . پس انداز نداره...کمر درد کارش موند . ...

اره

چند گرم طلا بردن؟قانونی پس بگیر

ترخدا اینقدر تند و بدون سیاست با همسرتون حرف نزنید. تدبیر داشته باشید. پول برای خرج کردن و رفاه زندگ ...

اولا اگه غرور و مردانگی داشت چشمش به چندرغاز زنش نبود. دوما پول برای خرج کردنه چیه؟! مثل اینکه یادت رفته دیه زن معادل دیه ت...خم چپ مرداست!

داره اذیت میکنه زندگی برام زهر کرده

ببخشیدا شوهرت همینه

ازاین مرداس که غیرت نداره رو زنش و دستش به چندرغاز زنه اس!

تا وقتی یه دعوای درست و حسابی نکنید که باید تو اینم پی همه چی رو تنت بمالی که تا کجاها ممکنه بکشه!شاید بعدش درست شه اونم شاید!

نرو سرکار!تنها چارت اینه

بگو وظیفته خرج منو بدی

عرضه اینم نداری واس چی زن گرفتی

اگه همه کارها و وظایف رو نصف نصف قبول میکنه

و اینکه هرچی تو زندگی دارید سندش نصف نصف هست توهم قبول کن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

متاسفانه اکثر آقایون ایرانی از زندگی مدرن فقط حساب مشترک و خرج و مخارج مشترک رو یاد گرفتن بقیه اش باز همون حالت سنتی رو حفظ می کنن! کار خونه رو باید زن انجام بده (اینا نهایتا یه کارایی مثل تمیزکاری بکنن و اونم فکر نمی کنن وظیفه ست میگن کمک کردیم!) حق و حقوق و قوانین همه اش به نفع مرد هست. وقتی چیزی می خرن اولویتشون اینه که به اسم خودشون باشه اگه بگی به اسم من باشه قهر می کنن که تو به ما اعتماد نداری! تازه مامان بابای خودشون رو برتر از همه عالم می دونن و حق نداری یه ریزه اعتراض بکنی حتی اگه بهت بی احترامی بکنن بهت! احساس می کنن لطف کردن اجازه دادن بری سرکار و حق اونا رو می خوری میگن از وقت زندگی زدی 😂بعد ولی به مخارج که می رسن میگن نههه همه چی باید وسط باشه همه چی مشترکه اگه بگی نه میگن پولکی هستی! اگه بگی آره بعد یه مدت از حرص و جوش بی عدالتی تو زندگی هزار تا درد و مرض می گیری. به هرحال سخته یا باید شوهرت جزو این اکثریت نباشه جزو اون اقلیت فهمیده باشه که به معنای واقعی برابری مرد و زن رو قبول داره تو هم تو همه چی صدت رو بذاری وسط و اونم به وقتش حق و حقوقت رو میده، یا غیر این باید با شوهرت همش کشمکش داشته باشی یا هم که کوتاه بیای بی خیال شی هرکار میگه بکنی که در هر صورت برا خانم سخته 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!