2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

بگو پس من سرکار نمیرم ،هم خرج زندگی رو خودت بده ،هم ماهیانه یه مبلغی بهم بده برای خرج خودم 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

ن میگه هرچی هم پس انداز کردم همشو مخاد به اسم خودش بزنه ک من دعوا راانداختم

خرج خودت با خودته

انتظار داره خرج خونه و کرایه خونه هم بدی

پس اندازتم می خواد؟؟

از اول همینطوری بود یا الان لج کرده؟ حرفش خیلی غیر منطقیه

خیلی اذیت دارم میشم تو زندگی باهاش از حرفش کوتاه نمیاد کاش از اول میدونستم

بهش بگو پس باید نصف کار خونه رو تو انجام بدی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

همین بهش گفتم من حتی هزارتومن ازش نگرفتم خرج خودمو خودم میدم لباس خرید همه چی

طلاهاتو از شوهرت پس گرفتی؟

واسه همین ک میگم زن نباید کار کنهبشین خونه خانمی کن

این فازای روشن فکر گند زده به جامعه و خوشبختی خانواده ها 

وگرنه خانم خونه ملکه اس باید تو خونه به روح و جسم خودش و خانواده برسه ن کار بیرون اگ حوصلش سر رفته دقت اضافه داشت بره موسیقی کار کنه ورزش حرفه ای دنبال کنه

همین طور پیش بره واسه چند سال دیگ کمتر مردی هزینه های زندگی رو به عهده میگیره

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
سرکار نرو کونش پاره شه خرج بده

وا خب چرا 

این چ راهنمایی هست 

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

پولاتو براخودت خرج کن طلا بخر.خرجی خونه و اجاره رو بزار خودش بده.اگ خرجی هم نداد اندازه خودت برا خودت بخر.اگ اجاره هم نداد ک تنها زنگی کنی بهتره.چون میگی پولشو سرمایه گذاری هم میکنه 

این فازای روشن فکر گند زده به جامعه و خوشبختی خانواده ها وگرنه خانم خونه ملکه اس باید تو خونه به روح ...

بعد با این مردایی که هر لحظه ممکنه زنو ول کنن برن با یکی دیگه چکار کنن پس،اگه درامد نداشته باشه زن هر بلایی سرش،بیاد نمیتونه جدا شه