2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بهش گفتم من حتی هزارتومن ازش نگرفتم خرج خودمو خودم میدم لباس خرید همه چی

زنی ک خرج داره عرج داره با این کارات فقط پروش میکنی! برتو خرج نکنه بر زنای تو خیابون خرج میکنه 

البته ببخشید اینطوری ميگم ولی واقعیته ، یعنی چی خرجتو خودت میدی پس بر چی شوهر کردی 😐😐

مرد باید همه‌ی هزینه‌ها رو بدد و بسیار زشته که چشمش پی پول و درآمد خانمش باشه اما آخه این چه عقل و ادبیه که برخیا می‌خوان استدلال کنن برای انصاف و عدالت میون زن و مرد؛چرندیات زشت و پلیدی(که معناش توهین به شخصیت و شعور خودشون هم هست)

می‌گن که:

او هم میاد حامله بشه و زایمان کنه و چرندیات

شرف‌برانه‌ دیگه؟!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

به نظر من زن باید سیاست داشته باشه مثلا از مبلغ حقوقت میتونی ماهی سه تومن تو خرج خونه با شوهرت شریک بشی چون دو نفرید اونقدر خرج خورد خوراکتون نمیشه 

من خودم کل حقوقمو میزارم رو حقوق شوهرم هم خرج خونه هم مخارج دیگه هرچی هم اضاف بیاد پس انداز میکنیم هیچ وقت هم نشده سر این مسئله باهم دعوا داشته باشیم چون هرچی که هست برای خونه هست بابت همین قضیه شوهرم دید که من باهاش صادقم یک واحد از خونه رو به اسم من زد حتی ماشین خریدیم نصفش مال من بود نصفش برای شوهرم بازم ماشین رو کامل زد بنام من زن شوهر نباید بین هم از این حرفا داشته باشن 

میشه برای سه تا از حاجتهام  صلوات بفرستید ممنون💚💚💚💚

راه سوم هم وجود داره اینکه بره سرکار و از حقوق خودش دفاع کنه و نگذاره شوهرش ازش بکنه خیلی از ماها با ...

اره دیگه شوهرش شورشو درآورده 

من میگم باید بشینی خونه خانمی کنه شوهرش درآمدش و بیاره بریزه جلوش 

متاسفانه مردها نمیدونم چشونه هر کس ی جوری زنش و میچزونه 😐

خب چرا بیرون از خونه کار می کنید وقتی اینقدر از طرف شوهراتون تحت فشارید؟؟

تحت فشار نیستم از طرفش

شغلمم چیزی. نیست که بخوام بزارمش کنار

بابتش خیلی زحمت کشیدم 

دوسش دارم وازش لذت میبرم

منتها خرج زندگی انقد بالاست که دونفره باید جورشو بکشیم

ولی خب قدر دان نیستن

این اذیت کنندس

زندگی که توش فقط سو استفاده طرف باشه میشه چی بشین خونه خرجتو بده جونش در بیاد واقعا پدر مادرا چه پسر ...

تازه بعضیاشون که خوشحالم هست لاشخور پرورش میدن میگن زرنگ خودشم هست

مهمترین قانون دنیا: هرآنچه برای خودمان نمیپسندیم برای دیگران هم نپسندیم 🦋🦋🦋

همسرت خیلیییی وقیحه و حسوده که نمیخواد تو همین مقدارم برای خودت پس انداز کنی 

حرومم که نکردی طلا خریدی که بعدا یه خونه بنام هر دوتون بخرین احتمال زیاد کار خانوادشه 

بگو اوکیفقط قبلش بریم تصنیف اموال و دادن حق طلاق و ...

اوووو حااالا خوبه اسمش زندگی مشترکه

خیلی تخته گاز میری دوست قشنگم😊

درسته زن وظیفه نداره و همش با مرده اما خب میتونه اگه شوهرش تو مضیغه بود کمک برسونه از نظر مالی به همسرش

دیگه گرو کشی نمیخاد اینم درسته زمونه بده ااما هر کسی طرف مقابلشو میبینه و شناخت داره که ایا قدر میدونه با ناتو هست انگشتتم گاز میگیره...

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
🥹😔کاش میتونستم بخاطر وابستگی ک بهش دارم

نقطه ضعف دستش دادی حسابی 

ولی یادت باشه زن ضعیف و تو سری خور حتی برای همسرش جذاب هم نیست 

خیلی اذیت دارم میشم تو زندگی باهاش از حرفش کوتاه نمیاد کاش از اول میدونستم

پس نظر قبلیمو پس میگیرم

اگه اینجوریه که میخاد ازت بِکَنه حواستو جم کن نمیخای بدی پولتو خرج کن طلایی چیزی بخر من جات باشم وام بر میدارم که پولم بره قسط وامم یه جا سرمایه گذاری میکنم

اگه میدونی واقعا نمیتونه برسونه و مشکل داره کمکش کن

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
نیکا جان شوهرت اقتدار مردانه اش توسط تو شکسته شده بواسطه شرط و شروطهایی که گفتی براش گذاشتی و حاضر ج ...

شما میخوای تو سری خور باشی حرفی نیست ولی به کسی دیگه پیشنهادش نکن خیلی داغونه پیشنهادت 

به درد خودت میخوره فقط.

❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍