2777
2789
جالبه یکی نوشته باید خرج کنی چون زندگی مشترکه پس چطور موقع کار خونه و بچه داری که میرسه یهو میشه زند ...

اونم تازه بچه هم ندارن بازم شوهره پرو شده 

خدایا خودت کمک کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین چیزای شاغل شدن بدم میاد که شاغل نمیشم زن که شاغل باشه شوهرش انتظار داره زنش خرج زندگی بده 

میگن زن شاغل شه که خواست یه لباس بخره برای خودش پول داشته باشه کلی زن شاغل هستن که مجبورن هرچی پول دارن بیارن تو زندگی و یه لباس بخوان برای خودشون بخرن پول نداشته باشن وضعشون مثل زن خونه دار میشه از این جهت که پولی ندارن خرج خودشون کنن باز صد رحمت به زن خونه دار حداقل سرکار نمیره خسته نمیشه این زن های شاغل سرکار رفتن و خستگی دارن پول واسه خودشون ندارن 

حالا یا مرد مجبور میکنه زنشو هرچی درمیاره بده بهش یا مرد درامدش کمه زن مجبور میشه همه پولشو بیاره تو زندگیش 

الانم که اکثر مردا پرنسس شدن انتطار دارن زنشون اگه شاغله پول بیاره تو زندگی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بزرگوار این حرفیکه میزنم به عنوان یک مرد می زنم شوهر شما من فکر می کنم احساس میکنه شما داری ازش سوء ...

چی میگی برای خودت .مرد اگر ،مرد باشه تا نیاز واقعی به پول نداشته باشه به پول همسرش چشم نداره

والا همسر من بیچاره ۱۰ میلیون به من هرماه میده که هرچی بخوام بخرم‌ . تازه با پولایی که خودش بهم میده. اگر یه وقت یه چیزی رو بگه الان نخر انقدر ناراحت میشم و دنیا برام سیاه میشه تا بیچاره آخرش قبول میکنه به حرفم‌گوش کنه

هیچی نگو ..یه تکنیک بهت میگمچند وقت یکبار میتونی۳روز پی در پی یا ۷ روز پی در پی اینکارو انحام بدیهم ...

سلام ببخشید هر روز ۷عدد سیاهدانه نکوبیده رو با اسپند قاطی کنه دود کنه تا ۷ روز ؟؟؟؟

یه مشاوری می‌گفت اگه میخوای کمک کنی سعی کن توی خرید وسایل بزرگ زندگی کمک کنی که بچشم بیاد مثلاً یخچال تلویزیون ماشین ...می‌گفت خرج خوراک نکنید 

بعد هم عزیزم خرید خونه نکنه که خودش گشنه میمونه!

کرایه خونه رو هم نده صاحبخانه اونو خفت می‌کنه نه شمارو!

ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

با سیزده تومن میخاد به کدوم زخم بزنه من که مجردم و هیچ خرجی توی خونه ندارم آخر ماه هیچی نمیمونه اصلا قبول نکن تا میتوانی طلا پس انداز کن چون آینده قابل پیش بینی نیست اونم وقتی خودش دوتا شغل داره حداقل اگه نیاز مالی داشت میگفتی نیاز داره اشکال نداره

من خرجی نمیکنم ک پس انداز بشه کمک بشه به زندگی مون خونه ماشین بخریم نمیدونم گار درستی میکنم یانه مخا ...

به نظرم ۱۳ تومنو همشو بزاری کنار بازم به حایی نمیرسی

خرجش کن عزیزم 

شوهرت بیشتر کار میکنه 

قدرتو میدونه 

میدکنه خرج داری

درحال ساخت ....:)

جالبه یکی نوشته باید خرج کنی چون زندگی مشترکه پس چطور موقع کار خونه و بچه داری که میرسه یهو میشه زند ...

والا

انتظار دارن زن سر کار بره ، کار خونه هم انجام بده، خرج خونه و اجاره خونه و خرج خودش رو هم بده

آقا هم سر خوش پولی که باید خرج زن و زنوپدگیش کنه رو تماما واسه خودش و به نام خودش سرمایه گذاری و خرج  کنه 

اون وقت بعد از چن سال که زن خونه به خاطر این همه فشار کار خونه و بیرون هزار جور درد و مریضی گرفت و یه هل پوک هم به نامش نبود آقا فیلش یاد هندوستون کنه و هوس زن تازه کنه..

در خوشبینانه ترین حالت هم میگه میخواستی نری سر کار

واسه خودت خرج کردی

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
شوهر‌منم نمیگه حتی نمی پرسه چقدر می گیری یا پولات چکار می کنی مصف حقوق خودشم هر ماه میده به من.. و ب ...

شوهرت روش خوبی رو پیش گرفته.

تحسینش میکنم.

نصف حقوقشو میده بهت بعد از اونور اندازه کل حقوقت به اضافه ی اون نصفه که بهت داد برات قسط جور میکنه. و بدون دعوا همشو ازت میگیره 

این خودش یه ترفند ماهرانه است.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

نوشتم خرج های سبک رو گردن بگیر مثل قبض و ... 

بعدش کامنت های بعدیتو دیدم ، شوهرت حتی طلاهاتم برداشته برده اگه ادم نرمالی بود میگفتم اشکال نداره ادم کمک خرج میشه ولی شوهرت پتانسیل اینو داره که ازت کار بکشه همه چیو به نام خودش بکنه و به ریشت بخنده 

تو اول حق خودتو بگیر اینکه کمک خرج خونه باش و اینا بهونست 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )