2777
2789
عنوان

به شوهرم شک دارم

399 بازدید | 18 پست

دخترم س ماهه هست.شوهرم کمک میکنه توی عوض کردن شستن حموو کردنش .ولی هرموقع گریه این مرد سریع شلوارشو درمیاره وپوشک شو باز میکنه. میگه شاید روش فشاره من میگم پوشک خالی چ تاثیری داره بازیابسته بودنش.همش بهش میگم لباسشو درنیار اذیت میشه ولی گوش نمیده آخرش بهش گفتم خجالت نمی‌کشی شلوارشو درمیاری همش؟ بهش برخورده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم حساسم رو این موضوع هیچ وقتم نزاشتم ببینه هر وقت هم احساس کنه بچه بو میده میگه جاشو نگاه ببین کثیف نکرده جاشو خودش اصلا کنجکاو نیست بخامم عوضش کنم سریع روشو برمیگردونه تا مادر هست چه نیازیه هی باز بسته کنه بقول دوستمون خودت بهش رو دادی حالا از این به بعد مرز مشخص کن 

حرکتش جالب نیست ولی شایدم از ندونم کاری باشه میتونستی با سیاست بهش بگی. برای نوزاد دختر بهتره همه کارهاش رو خودت گردن بگیری

یاد یکی از همکارام افتادم دو قلو دختر داره. درامدش هم خیلی خوبه. این میاد سر کار تا ساعت ۴، ۵، شوهرش از اول بچه ها بزرگ کرده الان فکر کنم یکسالشون میشه. اینم وقتی رفت خونه شوهرش میره اسنپ