2777
2789
عزیزم ممنون از پیشنهادت ولی برای خودم خرج میکنم معمولا سالی یکبار سفر خارج از کشور میرم و چندبار سفر ...

سلام عزیزم

شما سفرها رو همش با خانواده میری یا تنهایی هم میری ؟ من مجبورم تنهایی برم مسافرت ، ولی نمیدونم میشه یا نه ، احساس میکنم باید سوت و کور و بدون لذت برم و برگردم و فقط هزینه ی سفر داره اسراف میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمشما سفرها رو همش با خانواده میری یا تنهایی هم میری ؟ من مجبورم تنهایی برم مسافرت ، ولی نمی ...

با خانواده عزیزم تنها اجازه نمیدن و منم عادت کردم ولی چون بچه کوچیک نداریم خوبه خوش میگذره. من دوستام متاهل هستن و اونام با خانواده خودشون میرن یعنی اگر اجازه هم داشتم دوستی رو ندارم برم. من تنهایی دوست ندارم کسی نیست عکس بگیره یا حالا هرچی

با خانواده عزیزم تنها اجازه نمیدن و منم عادت کردم ولی چون بچه کوچیک نداریم خوبه خوش میگذره. من دوستا ...

به سلامتی عزیزم 💖

منم راستش تنهایی دوست ندارم ، ولی شرایط ایجاب میکنه تنها برم

عزیزم اینایی که گفتی مثهکار خونه وظرف شستن از نظر قانون کشور وظیفه زن نیست ،زن داره لطف می‌کنه و فقط ...

قانون بله. ولی مردا ک ۳بولش ندارن. بهتر نیس همینطور ک حرفشو میزنه شوهرشو بلانسبت خر کنه؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
این چ طرز صحبتهآخه مگه اشکالی داره باهاش همراهی کنه

چرا همه ریختین سر من🫤

خب پولشو بده ب من چه 

خودش نمیخاد بده منم ی نظری دادم

اصن معلوم نیس ک با جنبه طنز گفتمش؟

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

هم خرید با تو و هم اجاره خونه پس چی برای شوهرت موند 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪