2777
2789
حتی طلاهای ک با حقوق خودم گرفتم

شوهرت دنبال بهانه برای جدا شدن ازت هست و گرنه کسی که دو شغل داره به حقوق چندغازت نیاز نداره مخصوصا که ریالی بهت نمیده از خرج و مخارج بری شکایت کنی برات دولت نفقه میگیره به نظرم جدی حرف بزن من اخر این زندگی رو خوش نمیبینم میخواد اونقدر فشار بده خودت بکشی کنار معلوم نیست تو ذهنش چی میگذره

هم خرج خونه و اجاره بدی هم قبلا هرچی طلا جمع کردی باید به اون بدی اینا یعنی چی عقل سالم میگه اینا بهانس

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش سر طلاها اینطوری قشقرق نمیکردی

بعدش کمک خرج خونه میشدی یه سه چهار ماهی اعتمادشو جلب میکردی آروم میگرفت بعدم به بهونه عروسی و تولد دوستی چیزی طلاهارو ازش میگرفتی و دیگه پس نمیدادی ببینم چیکار میخواستن بکنن ! 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

نه ولی پولام که جمع شدهمشو رفت وسیله گرفت برا خونمون😅🤣

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

من اینجور تایپیکا اصلا باورم نمیشه همش ملتو سر کار می‌ذارن یعنی یک زن جوون تحصیل کرده انقدر شل و ول و خنگ و خرفته ک شوهرش طلاهایی که خودش خریده رو ازش میگیره می‌بره خونه ننش بعد. این زنه شل و ول  اجازه میده ی مرد پیزوری هر جوری دلش میخواد رفتار کنه ..

حالم دیگه داره بهم میخوره از اینجور تایپیکا والا تو واقعیت هنوز ندیدم ، چیزای عجیب غریب فقط این جاست..

مجازیه و دروغ که کنتور نمیندازه ی عده بیمار علاف نشستن پشت گوشی و هی دروغ میگن و بقیه هم نصیحت و حرص و اینا 😁😁 

بگو باشه..بعد یه مدت هم بهونه بیار کار نرو..بذار خونه بخره.طلاهات که پشت گوشت را دیدی اونها هم. دیدی..حداقل خونه بخره واسه خودتون سه..طلاق گرفتی میتونی بگیری..شوهرت هم رو به قبله شد اول مهریه ات از ماترک کم میشه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی