2777
2789
میگه سرکار نرو ازتو که خیری نرسیده فرقی نداره برام ک نمیبینه اینقدر طلا گرفتم ک بتونیم خونه بخریم

پس دردش اینه نزاره تو بری سرکار 

من نمیخوام زیر دلت خالی کنم کسی نیس که خودش هرز بپره؟؟به توهم شکاک شه؟این فکر نکنم حرفش پول باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به جنس طرف داره اگر حتی یکبار ازش بدجنسی دیدی این کارو نکن چون بازهم این کار می‌کنه و اینبار دیگه وظیفه تو شده ، حتما خیلی منطقی با این موضوع برخورد کن ، بگو شما خرج خونه رو بده هر جا کم آوردی من کمکت میکنم بعد تو واریزی ها شرح سند بنویس ، چون اگر خدای نکرده فردا مشکلی پیش اومد نسوزی و بتونی اثبات کنی ،

اگر همینجوری بریزی میگه خودش می‌ریخت من چیکار کنم بلایی که سر یکی از بستگان ما اومد 

بگو باشه بیا یه برنامه بنویسیم برای تقسیم وظایف کارهای داخل خونه

و همچنین تقسیم ماه های حمل و بارداری و تقسیم درد و زحمت زایمان و شیردهی 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

چه اشکالی داره اونم مث تو داره زحمت میکشه

وای عزیزم مگه مردها میتونن زحمت بارداری و زایمان و شیردهی رو شریک بشن با زن ؟؟؟

هر کاری هم بکنیم مرد و زن آفرینش شون باهم فرق داره و وظایفشون

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

اجاره خونه با تو باشه مگه دیوانه ای که شوهر کردی !!!

بگو میخواستم خرج خونه بدم شوهر نمیکردم 

😭😭نفهمه هرچی هست زیز سر مادرشه خیر نبینه زندگی مون زهر کرده

اگه بچه نداری جدا شو 

این مرد زندگی نیست 

دق میکنی باهاش

همین بهش گفتم من حتی هزارتومن ازش نگرفتم خرج خودمو خودم میدم لباس خرید همه چی

خرج خودت رو خودت میدی 

پس چرا شوهر کردی ؟