استارتر یه چیزی بهت میگم آویزه گوشت کن
من چند سال اخیر خیلی جلوی شوهرم سکوت کردم همش سعی کردم زن خوبی باشم نتیجه اش این شد که روز به روز بدتر و غر و غر و غر تر و بداخلاق تر شد من هم حالم بدتر شد و یه خشم همیشه درونم وجود داشت
چند وقت روشم رو عوض کردم آنقدر اون خشم اذیتم کرد که الان همیشه عصبی و بی حوصله هستم و از نظر جسمی هم وحشتناک آسیب دیدم شاید الان متوجه نشی بگذار بری بالای چهل همه این ناراحتی ها میشه مشکلات جسمی
الان دیگه اون زن صبور نیستم چیزی بگه اون که ول نمی کنه منم اون که اذیت می کنه دیگه من هستم خودش هم دیده که چقدر حالم بد میشه می دونه دیگه بخواد رو اعصابم بره جمع می کنم میرم
هر بار هم حرف شده بهش گفتم ناراحتی جدا بشیم برعکس اغلب خانم ها اصلا هم با بچه خودم رو ضعیف نمی کنم بگم من بدون بچه ام نمیرم اتفاقا میگم بچه رو هم میگذارم خودت بزرگ کن اگه بگم بچه رو باید بدی به من سریع سواستفاده می کنه من که می دونم نمیتونه بچه نگه داره و بچه برای خودم هست ولی چرا آتو دستش بدم
الان دیگه اخلاقش خیلی بهتر شده کمتر غر میزنه خوش اخلاق در شده و توقعاتش رو آورده پایین
چون می دونه من دیگه توان و جون خیلی چیزا رو ندارم ول می کنم میرم بچه رو هم میبرم اون که تنها میمونه خودشه