2777
2789
سیاست داشته باش کل پولتو خرج رنگ مو و مژه و ناخن و فیشیال و باشگاه کن که اصن نمونه بخوای بدی گوجه خی ...

به این میگن هدر دادن پول تواین تورم و گرونی 

حماقت میشه سیاست نمیشه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
این چ طرز صحبتهآخه مگه اشکالی داره باهاش همراهی کنه

مشکلش اینه که مردا جنبه همراهی ندارن 

یکم رو بدی مث کلفت ازت کار میکشن 

مگه زن چ گناهی کرده که هم باید تو خونه کار کنه هم بیرون بعد حقوقش و هم بده شوهرش

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه سرکار نرو ازتو که خیری نرسیده فرقی نداره برام ک نمیبینه اینقدر طلا گرفتم ک بتونیم خونه بخریم

حالا سادگی نکی پس اندازت رو بدی به اسم خودش خونه بخره.

مردی که خرج همسرش با خودشه و تازه این کمشه و انتطار داره خرج خورد و خوراک و اجاره ی خونه ی اون نره غول رو  هم بده مرد نیست یه بی غیرت به تمام معناست..

به حرف اینایی  هم که چرندیاتی مثل زندگیه مشترک و پول و من و تو معنا نداره و سیاست و غیره  حرف میزنن به هیج وجه گوش نده..

خواست بیشتر فشار بباره بشین خونه و خانمی کن تا مثل آدم خرجت کنه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

همچین چیزی نمیگه و بگه هم من انجام نمی‌دم 

اولا اینکه درآمدم بیشتر از شوهرم هست بیشتر از اون هم کار می کنم نمی رسونه کارش رو بیشتر کنه 

دوم اینکه وظایف خونه با من هست یعنی با اینکه بیشتر کار می کنم کارهای خونه رو هم از آشپزی شستن ظرف کارهای بچه‌ رو من انجام میدم 

سوم اینکه من هیچ کدوم از حق و حقوق اجتماعی و قانونیم با شوهرم برابر نیست بعد تو مخارج خونه من باهاش برابر میشم 

البته بگم من تمام هزینه های خودم با خودم هست از لباس بگیر تا دکتر و موارد پزشکی خیلی از وسایل خونه رو هم خودم میخرم پولی هم که جمع می کنم از کارم تو زندگی هست خونه ای که توش زندگی می کنیم پول نصفش رو من دادم یا ماشین خوبمون که باهاش سفر و مهمونی میریم ماشینی هست که من گرفتم یعنی تو زندگیه فقط به نام خودم هست چون خودم کار کردم خریدم 

ولی هیچ وقت نمیام حساب مشترک با شوهرم باز کنم اگه هم مشکلی داره اون بیاد حسابش رو با من یکی کنه من مخارج خورد و خوراک رو مدیریت می کنم 

اگر مرد خوبیه ایرادی نداره جبهه هم نگیر زیاد ک فکر کنه شما نمیخوای وقتی گفت بگو باشه. همه چیز زندگیم ...

مرد خوب رو خوب اومدی....

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

استارتر یه چیزی بهت میگم آویزه گوشت کن 

من چند سال اخیر خیلی جلوی شوهرم سکوت کردم همش سعی کردم زن خوبی باشم نتیجه اش این شد که روز به روز بدتر و غر و غر و غر تر و بداخلاق تر شد من هم حالم بدتر شد و یه خشم همیشه درونم وجود داشت 

چند وقت روشم رو عوض کردم آنقدر اون خشم اذیتم کرد که الان همیشه عصبی و بی حوصله هستم و از نظر جسمی هم وحشتناک آسیب دیدم شاید الان متوجه نشی بگذار بری بالای چهل همه این ناراحتی ها میشه مشکلات جسمی 

الان دیگه اون زن صبور نیستم چیزی بگه اون که ول نمی کنه منم اون که اذیت می کنه دیگه من هستم خودش هم دیده که چقدر حالم بد میشه می دونه دیگه بخواد رو اعصابم بره جمع می کنم میرم 

هر بار هم حرف شده بهش گفتم ناراحتی جدا بشیم برعکس اغلب خانم ها اصلا هم با بچه خودم رو ضعیف نمی کنم بگم من بدون بچه ام نمی‌رم اتفاقا میگم بچه رو هم میگذارم خودت بزرگ کن اگه بگم بچه رو باید بدی به من سریع سواستفاده می کنه من که می دونم نمیتونه بچه نگه داره و بچه برای خودم هست ولی چرا آتو دستش بدم 

الان دیگه اخلاقش خیلی بهتر شده کمتر غر میزنه خوش اخلاق در شده و توقعاتش رو آورده پایین 

چون می دونه من دیگه توان و جون خیلی چیزا رو ندارم ول می کنم میرم بچه رو هم میبرم اون که تنها میمونه خودشه 

بگو درصدی بذاریم مثلا نفری ۱۰ یا ۲۰ درصد حقوقش را برای خرج خونه بذاره

افرین اینم درسته و قطعا درصد مرد بیشتره خرج بچه ها هم با اونه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نرو سرکار

خوب چرا باید از پول درآوردن و پیشرفت خودش بزنه که بعد به خاطر همون خرج لباس و آرایشگاه هم دستش جلوی شوهرش دراز باشه این مردی که من می بینم صد در صد اگه سرکار نره به استارتر درست پول نمی‌ده بده هم لابد میخواد صد تا منت یگذاره نود درصد مردهای ایرانی همینن دیگه شوهر استارتر که کاملا مشخصه اینجوری هست 

به نظر من کار نکردنش بزرگ تریم اشتباهه 

اون هم همین رو میخواد

میخواد از نظر مالی به خودش وابسته بشه که بتونه راحت تر اذیت کنه و راحت تر باج بگیره 

من که خودم بودم یه تجدید نظر تو کل زندگیم می کردم 

وقتی بچه نداره خیلی دستش برای اینکه شرایط زندگیش رو تغییر بده باز 

هر بار گفت فقط یک جمله تکراری رو بگو تا بشینه به مغزشهر بار بگو من وظیفم نیست خرج خونه رو بدم تمام

واقعا هم طبق قانون و دین و عرف 

زن هیچ وظیفه ای جز تمکین نداره 

برای هر کاری هم میخواد انجام بده میتونه از شوهرش پول بگیره...