2777
2789
عنوان

دوست خراب دروغگو

124 بازدید | 15 پست

مگه داریم این همه دروغ 

یبار رستوران بودیم با خانواده دیدمش از دور ولی نرفتم سمتش اونم با خانواده ش بود ولی منو ندید نفهمید اونجا ام

فرداش اومد گفت رفته بودم فلان جا با ی پسره چند وقته دنبالمه و گفته بدون من نمیتونه و..

درصورتی که دیدم با خانواده ش بود

هروقت میاد ی دروغ چرتو پرت‌ میگه نمیدونم دیروز با ی پسره رفتیم بیرون و پسره خیلی وابسته م

چند بار خواستم دوستی مون و بهم بزنم ولی عین چی اویزونه

خیلی وقتا عین چی دروغ میگه قشنگ می‌فهمیم ولی باز ادامه میده 

انگار کمبود توجه داره همش از پسرا و مردا میگه 

به روش نیاوردی؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی داشتم میخاست منو بندازه تو این خط تا منم چیزی بگم بعدم رفت همه جا جارشو زد پیش من بودا اما ح ...

منم،،بهش گفتم دست ازین کارات بردار،،،رفت جار زدن پیش همن که من کراشش رو ازش دزدیدم درحالی که من اصلا پسره رو نمیشناختم.

بگی هم میگه خانواده خودم نبودن اشتباه دیدی خانواده پسره بودن داشتن خواستگاری میکردن😂😂

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار 
منم،،بهش گفتم دست ازین کارات بردار،،،رفت جار زدن پیش همن که من کراشش رو ازش دزدیدم درحالی که من اصلا ...

من خودم از کسی خوشم اومد براش گفتم رفت جار زد بعد دید نمیتونه کاری کنه با خانوادش اوکی شدن گفتن من با داداششم با اینکه من اصلا داداششو ندیده بودم جلو رومم که نمیگفتن مثلا یه سال بعد که همه قهر بودن و سرد شده بودن باهام و من دنبال علت بودم میگفتن اره فلان کارو کردی نمیخایم پیشت باشیم

من الان من دقیق ۶ ساله ینی از شروع اینکه حرفارو شنیدم روز به روزم بدتر میشه و نمیشه جلوشو گرفت اوناه ...

وای دقیقا،همه گفتن سکوت کن سکوت کن خسته میشه روز به روز داره شدید تر میشه و اونم بیشتر کیف میکنه برای خودش.من حتی با پسره تماس گرفتم باهاش مطرح کردم،،جالب اینجاست مغز پسره رو هم شست و شو داده ک من ازش خوسم میاد...در حالی ک اصلا اینجوری نیست