2777
2789

اگر مرد خوبیه ایرادی نداره 

جبهه هم نگیر زیاد ک فکر کنه شما نمیخوای 

وقتی گفت بگو باشه. همه چیز زندگیمون واسه هم دیگس و این حرفا و تعریف کن ازش و بگو میدونم خودت میرسونی نمیذاری من خرج کنم و هی هندونه بذار زیر بغلش 

جبهه گیری کنی وحشی تر میشن 

من جات بودم،قطعاااا دیگه سرکار نمیرفتم.شاید به طلاق هم فکر میکردم با این شوهرِ عوضی🔪🔪🔪🔪🔪

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

بهش بگو دیگه چرا من ازدواج کردم؟ خونه بابات موندی بهتر نبود.    منظورم این نیست که طلاق بگیری نه عزیزم. فقط از این متعجبم چطور. متوجه  این رفتارش نشدی ؟ چطور متوجه نشدی که چشمش دنبال حقوقته.؟  متاسفانه مردای که چشمشون دنبال حقوق زنه. اصلا به زن هیچی نمی‌دن و همه چی به اسم خودشون می کنند  .     آنقدر گستاخ و  زبان دراز هستند که نگو.

خب از اول بگو چرا نگفتی بگو نه پس سرکار نمیرم اگه قرار بود خودم کار کنم خرج کنم شوهر واسه چیم بود اقا بالاسر میحاستم 

من یه مدت کار میکردم اما هزارتومن تو خونه نمیاوردم چون کارهای خونه رو من میکردم اون اینقدر تنبله سرکار میره جونش درمیاد 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اگر مرد خوبیه ایرادی نداره جبهه هم نگیر زیاد ک فکر کنه شما نمیخوای وقتی گفت بگو باشه. همه چیز زندگیم ...

مرد خوبی نیست چرا فکر می کنی مرد خوبیه؟ مرد. خوب اون مردی هستش که چشمش دنبال حقوق زنش نیست. متاسفانه  افرادی مثل شما باعث وقاحت و گستاخی  این مردها  شده. 

شوهر من مستقیم نمیگه ولی کامل براش برنامه می‌ریزه

خیلی اعصابم داغون میشه یه لباس درست و حسابی ندارم

من بخاطر بچه هام میرم ، وگرنه هیچوقت شاغل نمی‌شدم جوانش دراد خرج و در بیاره 

من نرم از بچه هامو و زندگی میزنه

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

طلاقش بده 

بچه نداری ؟بچه دار شدی بگو پول من پس انداز آینده ی بچمونه خرج خونه هم به عهده مرد خونه ست مگر اینکه من مرد خونه باشم تو هم نیم مرد خونه 

ما تو ایران زندگی میکنیم و رسم عرف شرع تو این جا اینه 

والا !

اصلا بشین خونه استراحت کن 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
وقتی این چیزا رو میخونم اینکه نشد شاغل بشم کمتر اذیتم می‌کنه . واقعا مردا دو قرون پول در بیاری اینجو ...

شاغل بودن زن که عااالی 

اسی مشکلش اینه شوهرش مرد خوبی نیست وگرنه چه ربطی به شاغل بودن زن داره

مگه همه زنای خانه دار الان شوهراشون خوب هستن

رابطه اسی و شوهرش خراب شده که با یه تایپیک نمیشه فهمید چطوره 

جاری من شاغله تازه کارت شوهرشم دست خودشه کوتاه نیا این چیزهارو اگه مدارا کنی فردا کلا کارت حقوقتم میگیره باز خودت بهتر میدونی شوهرتو بهتر میشناسی 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱