الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهش بگو دیگه چرا من ازدواج کردم؟ خونه بابات موندی بهتر نبود. منظورم این نیست که طلاق بگیری نه عزیزم. فقط از این متعجبم چطور. متوجه این رفتارش نشدی ؟ چطور متوجه نشدی که چشمش دنبال حقوقته.؟ متاسفانه مردای که چشمشون دنبال حقوق زنه. اصلا به زن هیچی نمیدن و همه چی به اسم خودشون می کنند . آنقدر گستاخ و زبان دراز هستند که نگو.
خب از اول بگو چرا نگفتی بگو نه پس سرکار نمیرم اگه قرار بود خودم کار کنم خرج کنم شوهر واسه چیم بود اقا بالاسر میحاستم
من یه مدت کار میکردم اما هزارتومن تو خونه نمیاوردم چون کارهای خونه رو من میکردم اون اینقدر تنبله سرکار میره جونش درمیاد
من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن درجا گزارشش رو بزن