2777
2789
دقیقا این ی نقشه ای دارهیا خانوادش پرش کردن که نزار زنت پول جمع کنه یا مستقل بشهیا میخواد بتیغه بره

بله وگرنه کسی ک بفکر زن و زندگیشه اینجوری شمشیرو از رو نمیبنده .حقوشم میگه ۱۳ تمنه ک خرج مایحتاج خودشم نمیشه.شوهرش روش حساب باز کرده یجورایی چنگ انداخته 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله وگرنه کسی ک بفکر زن و زندگیشه اینجوری شمشیرو از رو نمیبنده .حقوشم میگه ۱۳ تمنه ک خرج مایحتاج خود ...

احتمالا خانواده شوهره از حسادت اینکه این باپولاش طلا خریده اینجوری شوهررو انداختن به جونش

اونم مشخصه عشقی نسبت به زنش نداره

بنظرم باید ایشونم پدر مادرشو وارد ماجرا کنه تا حداقل طلاهاشو پس بگیره

منکه کل حقوقم میره پای خرج خونهبه هیچ وجهم قدردان نیست

گل من اشتباهات چندسال پیش منو نکن

دو تا کارت داشته باش یکیش کارت ذخیره یکیش هم مقداری برای وقتاییکه میمونی و مجبور میشی چیزی بگیری .هروقتم موجودیش تموم شد برای خرج خونه سراغش نرو.بذار یه پشتوانه از زحمت کشید خودت داشته باشی

همینکارای ما شوهرارو قدرنشناس و پررو و پرتوقع و بدعادت میکنه 

چندصحفه خوندم قرین به اتفاق دوستان گفتن نده بگونمیدم وظیفه مردهست دوستان استاترراه حل میخوادوگرنه تاالان کم کسری میداده وشوهرش ناراضیی وزندگیشوزهرکرده  باندادن بیشتربه دردسرمیفته استاترراهنمایی میخواد چطورهمسرشوقانع کنه

استاتربیشترمردای شاغل چشمشون به درامدهمسرشونه خیلی کم پیش میادکاری به حقوق خانم نداشته باشن یه درصدی پس اندازمیکنن اونم شوهره میدونه بازپس اندازه میادداخل همون زندگی وگر نه  ۴ماه خانمشون حقوق ببخشه به پدرومادرش صداشون درمیاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

هیچی دیگه بگو توبشین خونه من خرجت بدم چقد پررو 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خب چرا باید به اسم مامانتون باشه دلیلش چیه

دور از جون شون 

اگر مرد دستش از دنیا کوتاه بشه »»»» زن اگه بچه داشته باشه یک ششم و اگر فرزندی نداشته باشه یک چهارم بهش ارث میرسه ( البته اولش مهریه ازش کم میکنن) و بقیه اش بین سایر وراث تقسیم میشع 

اما اگر زن فوت کنه »»»»» یه بخشی رو به بچه ها میدن 

و بیشتر اموال به شوهرش می رسه 

دلیل اینکه اغلب خانواده ها تو ایران اموال رو به اسم زن میزنن اینه 

برای اینکه وقتی مرد فوت کرد زن و بچه آلاخون بالاخون نشن . 

کار خونه رو با کار بیرون یکی میکنی؟

نه یکی نیستن 

کار داخل خونه خیلی سخت تره 

چون درآمدی نداره 

من بیرون از خونه شاغل هستم و داخل خونه هم کارها رو انجام میدم ( البته مجردم ) 

شغلمم هم درمانی هست 

و فیزیکی 

ولی کار بیرون خیلی راحت تره 

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

رفتار مالی همسرت رو بسنج 

خساست داره یا نه 

همه اموال و دارایی رو میاره توی خونه؟ 

با او مشورت مالی داره؟ 

چیزهای مشترکی که می‌خرید مثل خونه و ماشین رو چطور به نام میرنه؟ مشترک یا فقط به نام خودش یا به نام شما؟ 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
البته یچیزی بهت بگم شوهر منم هدفش اینه کا من هزینه های خودمو بدم اما نمیگه ولی من فهمیدم هدفشو‌..... ...

سرکار رفتنش به چه درد میخوره آخه وقتی که

شوهره میگه اجاره خونه و مخارج خونه رو بده

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......