2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

یه هزارتومنی بهش نمیدم 

البته خرج خودمم نمیکنم 

همه حقوقم پس انداز میشه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چون من به شوهرم گفتم هرموقع بیای خونمون منم میام شوهرم کلا نمیاد منم دیگ نرفتم اونام یه زنگم نزدن

اشتباه کردی خواهر حتی زنگم نزدن باید ب شوهرت بگی زنگ زدن. خودت تنهایی برو خونشون. یه چیزی بگیر بگو اینو بابام گرفته. باید به مرد نشون بدی تو نباشی من بی کس و کار نیستم. ب خدا که حتی بهترین مردا هم خدا ندارن. خودتو سفت نگه دار

اگر استخدام اداره دولتی نیستی نرو سر کار

بشین خونه خرجتو بده

منم شاغلم شوهرم اگه بهش رو بدم رو سرم سواره

یک بیشعوریه

مدام تو ذهنیش میکنم یادش نره کیه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

منم شاغل ولی دقیقا مثل تو طلا میخرم ولی شوهرم چیزی نمیگه ولی میگه حتما برو سرکار که ذهنت درگیر بشه و نشینی به مسائل مختلف فکر کنی.....هدف شوهر تو بیشتر اینه که نزاره دستت پر باشه و به استقلال برسی چون مردا اکثرا از زن مستقل میترسن چون میگن یه روزی اگه زندگی به بن بست بخوره راحت‌تر از زنی که دستش خالیه و بخاطر ترس از مال و جا و مکان نمیره....زنی که نتونه حتی یک شب پول هتل بده مطلوب‌ترین کیس برای زندگی هست برای اونا چون ضعیفه.....قبول نکن جانم هدفش مشخصه 

خب خوبه عوضش همه کارای خونه هم نصف نصف تو یه استکان شستی باید یه بشقاب بشوره تو یه فرش جارو کشیدی اونم باید بکشه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

البته یچیزی بهت بگم شوهر منم هدفش اینه کا من هزینه های خودمو بدم اما نمیگه ولی من فهمیدم هدفشو‌.....تو ۱۳ تومن تهش میتونستی یه گرم طلا بخری حالا میخواد همینم نداشته باشی ....به حرف بچه های اینجام که گفتن نرو سرکار گوش نده هیچوقت کارتو رها نکن

بعضی از مردها متاسفانه از پیشرفت زناشون بدشون میاد 

من جای تو بودم یک ریالم نمیدادم اون وظیفشه خرجی تو رو بده حالا اگر نداشتم و حقوقش کفاف زندگیتون رو نمیداد باز یک چیزی ولی سر این مسئله کوتاه نیا  بگو خواستی زن نگیری خواستی از همون اول بگی

من کار میکنم و پس انداز میکنم برای اینده و پیری خودم اگر قرار باشه خرج خونه بدم 

چه کاریه میشینم تو خونه

وقتی این چیزا رو میخونم اینکه نشد شاغل بشم کمتر اذیتم می‌کنه . واقعا مردا دو قرون پول در بیاری اینجوری میشن؟ چقدر ذلیل ان . پول و طلا هر چی ذخیره کردی رو بنداز دستت . تبدیلش کن به چیزی که ازش استفاده کنی . یه گوشه بندازی دو روز دیگه به راحتی می‌بره می‌فروشه . اه اعصابم خورد شد